Redactia.ro
Home » Monden » Ray Liotta este desfigurat din cauza operațiilor estetice. Cum arată celebrul actor

Ray Liotta este desfigurat din cauza operațiilor estetice. Cum arată celebrul actor

GALERIE FOTO (10)

Ray Liotta este desfigurat din cauza operațiilor estetice. Celebrul actor de la Holywood a fost considerat unul dintre cei mai sexy actori din lume, dar intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor,și-au pus amprenta asupra înfățișării sale. La 66 de ani, Ray Liotta a ajuns de nerecunoscut!

Ray Liotta este desfigurat din cauza operațiilor estetice. Cum arată celebrul actor

Ray Liotta este desfigurat din cauza operațiilor estetice. În urmă cu mai bine de 30 de ani, Ray Liotta era considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Ajuns la 66 de ani, celebrul actor a ajuns de nerecunoscut, după ce a apelat la numeroase intervenții estetice. Ray Liotta este cunoscut pentru rolul său în „Goodfellas”, iar de-a lungul carierei sale, a apărut în mai mult de 100 de filme. Anul trecut, actorul a șocat pe toată lumea cu apariția sa.

Comparativ cu pozele făcute în urmă cu ani de zile, fața lui Ray Liotta esste total diferită, ceea ce demonstrează că actorul a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Astfel, schimbările nu sunt deloc subtile, fapt ce arată că medicul ales de Ray Liott nu a fost deloc cel așteptat. În 2014, celebrul actor a intentat un proces împotriva producătorului de îngrijire a pielii, Nirium Internațional, pentru că s-a folosit de imaginea sa pentru a-și promova linia de creme. Compania nu i-a cerut permisiunea, motiv pentru care actorul a decis să-i dea în judecată pe reprezentați.

Ray Liotta este suspectat că are lifting facial și botox în față, având în vedere că pielea sa este extrem de întinsă, iar mimica facială nu mai există pe fața actorului. De asemenea, specialiștii sunt de părere că Rat și-a ridicat pielea gâtului, pentru că linia maxilarului nu arată natural, pentru vârsta sa. Totodată, actorul ar fi făcut schimbări la pleoape, colțurile gurii și și-a umplut liniile de expresie. Cert este că Ray Liotta nu mai arată deloc ca înainte, și nici de vârsta de 66 de ani pe care o are, iar asta se datorează intervențiilor estetice pe care acesta și le-a făcut în anii ultimii ani.

 

Ray Liotta a fost adoptat

Ray Liotta s-a născut în Newark, New Jersey, având origine scoțiană. Actorul a fost adoptat când avea doar șase luni de Mary și Alfred Liotta, care l-au crescut ca pe copilul lor. După ce a aflat că a fost adoptat, Ray și-a căutat mama biologică și a aflat că mai are o soră și șase frați vitregi. Actorul a crescut într-o familie politică care frecventa Biserica Romano-Catolică. Ulterior, a absolvit Universitatea din Miami, unde a obținut o diplomă în Arte Frumoase. Primul său rol ca actor a avut loc în 1980, când i s-a oferit roluri în Hardhat and Legs și Another World. Primul său film a venit în 1983 în The Lonely Lady, după care a apărut în 1986 în Something World, aducându-i faima la Hollywood. În 2018, avea deja peste 100 de producții, printre care se număra Unlegal ENtry, Phoenix, Kill the Messenger și Alone.

În 1997 s-a căsătorit cu actrița și profesoara americană Michelle Grace, împreună cu care are fiică, iar după patru ani cei doi au divorțat. Ray Liotta a mai avut relații cu Donna Puzio și Jill Marie Jones înainte să aibă o relație cu Catherine Hickland, de care s-a despărțit după patru ani.

În prezent, actorul este într-o relație amoroasă cu o tânăra mai mică decât el cu 20 de ani. Cea care i-a furat inima se numește Jacy Nittola și e în vârstă de 46 de ani. Cei doi s-au logodit în decembrie 2020, iar actorul a fost cel care a dat vestea fanilor săi: „Am cerut-o în căsătorie pe iubirea vieții mele și Slavă Domnului a spus Da!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: