Redactia.ro
Home » Monden » Ce intervenții estetice are Amalia Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul

Ce intervenții estetice are Amalia Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul

Amalia Năstase

La cei 44 de ani, Amalia Năstase nu-și arată vârsta. Fosta soție a lui Ilie Năstase își permite să poarte ținute sexy prin care-și expune silueta de invidiat sau un decolteu generos. Mulți dintre admiratorii ei se întreabă dacă a apelat vreodată la intervenții estetice. De curând, Amalia Năstase a decis să spună adevărul despre acest subiect.

Ce intervenții estetice are Amalia Năstase. Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul

Are sau nu Amalia Năstase intervenții estetice? Presa a tot vehiculat acest lucru, de-a lungul timpului, deoarece la cei 44 de ani, fosta soție a lui Ilie Năstase nu-și arată deloc vârsta. Își permite să poarte ținute care-i scot în evidență formele sexy sau un decolteu generos. De curând, Amalia Năstase a mărturisit la ce intervenții estetice apelează.

Image result for amalia nastase a slabit

Mai exact, Amalia Năstase a dezvăluit că își face botox de la vârsta de 27 de ani, pentru a nu se confrunta cu apariția ridurilor. Cam o dată pe lună, ea se lasă injectată cu substanța care-i menține tinerețea chipului.

„Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri”, a spus Amalia Năstase la o emisiune de televiziune.

Amalia Năstase: ”Sunt foarte de acord cu operațiile estetice”

Amalia Năstase nu are nimic împotriva operațiilor estetice și chiar vrea ca în cinci ani să-și modifice pleoapa superioară.

Image result for amalia nastase

„Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi cea pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a adăugat ea.

Amalia Năstase a slăbit 35 de kilograme. La ce dietă a apelat

Amalia Năstase a slăbit 35 de kilograme, în ultima perioadă. Ea a dezvăluit dieta care a ajutat-o să aibă o siluetă așa cum și-a dorit.

Cum a ajuns să arate Amalia Năstase, după ce a scăpat de 35 de kilograme. Apariție de senzație, la 44 de ani, în costum de baie

”Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr. Nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui ştevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a spus Amalia Năstase într-un interviu.

Amalia Năstase a devenit în ultimii ani și influencer pe Instagram. Are multe admiratoare. ”Ce femeie frumoasa este, draga mea! Felicitari pentru ceea ce esti si pentru familia minunata!”. “Iti doresc ca 90 de ani sa te gaseasca exact unde iti doresti si cu cine iti doresti”. “Superba, dar tare exprimi ceva frumos din interior care te face sa stralucesti”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de internauti.

Amalia Năstase nu a crezut vreodată că va putea avea o siluetă de invidiat.

”Eram cel mai nesigur om și nu am crezut că voi slăbi aceste kilograme. Am zis că încerc și asta, ca să nu zică oamenii că n-am încercat, dar nu credeam că o să slăbesc. Apoi, într-o zi, am constatat că am cu 31 de kilograme mai puțin”, marturisea în urmă cu ceva timp Amalia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: