Redactia.ro
Home » Știri » Amalia Năstase spune ce s-a întâmplat, de fapt, în mariajul cu Ilie Năstase. Totul a început în Rahova

Amalia Năstase spune ce s-a întâmplat, de fapt, în mariajul cu Ilie Năstase. Totul a început în Rahova

Amalia Năstase a vorbit în cadrul unei emisiuni despre relația cu Ilie Năstase, tatăl  celor două fete ale vedetei. Fosta soție a tenismenului a refuzat până acum să dea declarații despre povestea de dragoste pe care a avut-o cu acesta. 

 

Ce spune Amalia Năstase despre mariajul cu Ilie

 

 

După 10 ani de la celebrul divorț dintre femeia de afaceri și fostul tenismen, Amalia a dezvăluit detalii din căsnicia cu tatăl celor două fiice.

În 2010, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar au păstrat legătura de dragul copiilor. ,, Când ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă. Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros e el ca imagine pentru România”, a declarat artista în urmă cu  ceva timp, despre fostul tenismen.

Mai mult, femeia de afaceri consideră că mariajul cu Ilie a ajutat-o în viață. Amalia a și recunoscut că îi va fi mereu recunoscuătoare celui care i-a dăruit două fiice. ,,Poți fi cu un om cunoscut, dar dacă ajungi cu el undeva și ești plantă, nu te ajută cu nimic. Eu am reconstruit de la zero multe lucruri în viața mea, inclusiv reputații și la rândul meu am fost ajutată de foarte mulți oameni să cresc și să merg mai departe”, a declarat vedeta.

Tenismeul are o relație foarte bună și cu cele două fete pe care le are cu Amalia. ,,În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului”, a mărturisit vedeta pentru click. ro

 

Cum s-au cunoscut Amalia și Ilie Năstase

 

Amalia și Ilie s-au cunoscut în Rahova, pe când Amalia împărțea pliante pe când avea doar 21 de ani. „Eu acum mulţi ani m-am născut în Rahova şi am fost singurul copil al unei familii, care stătea într-un apartament de 63 de metri pătraţi şi care toată ziua ştia că el va pleca de acolo, că va învăţa şi se va plimba în toată lumea”,  a spus Amalia despre situația sa materială.

După 13 ani de iubire și 10 de căsătorie, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt de care a  divorțat ulterior, iar Amalia Năstase este căsătorită în prezent cu Răzvan Vasilescu, un cunoscut om de afaceri.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini