Redactia.ro
Home » Monden » Detaliul neștiut din viața lui Ilie Năstase! Singurul lui fiu a fost născut de o adolescentă de 13 ani

Detaliul neștiut din viața lui Ilie Năstase! Singurul lui fiu a fost născut de o adolescentă de 13 ani

GALERIE FOTO (8) Detaliul neștiut din viața lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a avut o carieră incredibilă în tenis, fiind considerat în anii ’80, unul dintre cei mai buni tenismeni din lume. Cu toate astea, fostul sportiv nu a avut noroc în dragoste. Ilie Năstase are cinci copii cu trei femei diferite, un băiat și trei fete.

Detaliul neștiut din viața lui Ilie Năstase! Singurul lui fiu a fost născut de o adolescentă de 13 ani

Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani este în prezent un bărbat împlinit. Acesta a fost căsătorit de patru ori, în prezent fiind căsătorit cu a cincea femeie, Ioana Năstase în vârstă de 43 de ani.

Prima soție a fostului tenismen a fost Dominique Garzia, cu care are o fiică, Nathalie. După o pauză de opt ani, Ilie s-a căsătorit cu Alexandra King, un fotomodel american celebru al anilor ’80, cei doi hotărând să adopte un copil, pe Nicholas. Acesta a fost născut pe 1 iulie 1987, mama lui având doar vârsta de 13 ani. Aceasta a rămas însărcinată cu un coleg de școală. În momentul de față, Nicholas, 33 de ani locuiește în New York.

De asemenea, al treilea copil, Charlotte este și ea adoptată, fiind născută în 1990, de o femeie din Miami, care avea șapte copii. Aceasta locuiește la fel ca Nichols, în New York.

Ilie Năstase are doi copii cu Amalia Năstase

După ce s-a despărțit de Alexandra King, Ilie s-a însurat cu Amalia, care i-a dăruit două fetițe, Alessia și Emma. În 2010, cei doi au decis să divorțeze. Ulterior, Ilie Năstase a cunoscut-o pe Brigitte Sfăt, de care a divorțat după cinci ani de căsnicie. Cei doi nu au avut niciun copil. În prezent, Ilie Năstase se bucură de viață alături de actuala sa soție, Ioana Năstase, care este mai tânără cu 31 de ani. Pentru moment, cei doi se bucură de viață și se relația lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: