Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară. Imagini de la nunta cu Ioana Simion FOTO

Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a cincea oară. Imagini de la nunta cu Ioana Simion FOTO

GALERIE FOTO (4) Nuntă Ilie Năstase

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit, după un mare scandal în urmă căruia toată lumea a crezut că cei doi vor divorța și vor merge pe căi separate. Cei doi au anulat planurile inițiale, cele de divorț și au făcut nunta.

Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana Simion, deși au spus că vor divorța

Fostul tenismen a luat-o de soție pe care cu care și-a împărțit ultimii ani din viață și astfel a devenit soț pentru cea de-a cincea oară.

Cei doi au avut o pasă proastă în relație lor, iar sursele apropiate lor au declarat în repetate rânduri că sunt în pragul divorțului, iar cel mai probabil Ioana Simion nu îl va ierta pe Nasti după greșelile comise. Această perspectivă s-a schimbat la 180 de grade, iar toată lumea a rămas surprinsă când a aflat că cei doi au organizat cununia religioasă! Nu numai că s-au răzgândit în privința divorțului, dar au și trecut la pasul următor, care le completează relația.

Totuși, soția lui Năstase a declarat că i-a impus niște condiții fostului tenismen, pentru a face ununia religioasă și pentru a rămâne împreună.

Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a spus Ioana Năstase.

Ilie Năstase și Ioana Simion au fost în pragul divorțului

Ioana Simion și llie Năstase au fost în pragul divorțului, iar cei apropiați nu mai credeau în niciun caz că se vor împăca. La acel moment, sursele din apropierea Ioanei Simion au dezvăluit că bruneta de 43 de ani nu mai suportă să fie jignită de către Nasti.

Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături”, declara Ioana Simion.

Ioana Simion și Ilie Năstase au deveni un cuplu în aprilie 2018, după ce fostul tenismen s-a despărțit de Brigitte Sfăt.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: