Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul real pentru care Ioana Simion divorțează de Ilie Năstase. Ce i-a spus fostul tenismen să facă

Care este motivul real pentru care Ioana Simion divorțează de Ilie Năstase. Ce i-a spus fostul tenismen să facă

Ilie NASTASE

În urmă cu un an, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil, dar se pare că nici de această dată, fostul tenismen nu a avut noroc în dragoste. Ioana și Ilie au anunțat că vor divorța, bărbatul fiind la cea de-a cincea căsnicie.

De ce divorțează Ioana Simion de Ilie Năstase?

Divorțul lui Ilie Năstase de Ioana Simion, cea de-a cincea soție a fostului tenismen se pare că este bătut în cuie, iar bruneta este decisă să se despartă de vedetă.

Ioana a mărturisit că fostul tenismen are traume mari peste care nu poate trece, motiv pentru care nu comunică cu ea.

Ilie Năstase în vârstă de 73 de ani, deși a avut noroc în carieră, în viața amoroasă se pare că lucrurile nu au fost niciodată roz.

Soția vedetei a precizat că lipsa de comuncare este principalul motiv pentru care cei doi divorțează, și este de părere că fostul numărul unu mondial în tenis nu poate trece peste anumite traume din trecut.

Deși aceasta a încercat să salveze relația, sportivul nu s-a schimbat. „Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a declarat cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase.

Ioana Simion este decisă să divorțeze de fostul tenismen

Bruneta, în vârstă de 44 de ani a afirmat pentru click.ro, că a încercat de multe ori să discute cu soțul ei, însă acesta nu a asculta-o.

Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o”a spus Ioana Simion.

Totodată, soția sportivului a menționat că nu-și va spăla niciodată rufele în public, respectându-l pe cel care îi este soț, chiar dacă cei doi nu mai locuiesc împreună.

Potrivit acesteia, Ilie Năstase nu-și dorește acest divorț, dar din punctul său de vedere nu mai există nicio șansă de împăcare.

Ilie Nătase a fost căsătorit cu Dominique Grazia, cu Alexandra King, iar împreună au adoptat doi copii. De asemenea, cea de-a treia soție a fostului tenismen a fost Amalia Teodosescu, cu care are două fetițe și cu faimoasa Brigitte Sfăt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: