Redactia.ro

Ilie Năstase amână nunta cu Ioana: „A fost o greșeală…”

După mariajul eșuat cu Brigitte Sfăt, Ilie Năstase a întâlnit din nou dragostea în persoana Ioanei Simion. Femeia de 43 de ani l-a făcut pe fostul tenismen să se deschidă din nou în fața iubirii și să spere la un happy-end. Nunta lor ar fi trebuit să aibă loc în luna august a acestui an, dar iată că, din păcate, planurile nu pot fi duse la bun sfârșit.

Ilie Năstase amână nunta cu Ioana

Deși între cei doi lucrurile merg ca unse, Ilie Năstase amână nunta cu Ioana. A spus-o chiar el într-un interviu sincer acordat lui Teo Trandafir. Ilie a recunoscut că data nunții nu-i permite să organizeze cum trebuie marele eveniment, așa că vor fi, cel mai probabil, nevoiți să amâne nunta.
‘Nu merg deloc bine pregatirile de nunta. Cred ca am facut o greseala ca am anuntat in 17 August, cred ca o sa o punem poate la anul. Ea vrea sa fie mireasa ca nu a fost pana acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun ca asta e ultima nunta, tot ce am avut inainte raman amintiri frumoase, unele mai putin frumoase, pentru mine ultima persoana cu care esti conteaza.”, a precizat Ilie.

Ilie Năstase amână nunta cu Ioana

Ilie Năstase amână nunt cu Ioana, însă tenismenul vrea să dea asigurări că relația lui cu Ioana merge bine. De altfel, ziua lui de naștere și-a petrecut-o în compania acesteia și a prietenilor lui. Ioana i-a dăruit fostului tenismen un parfum pe care și-l dorea foarte mult și care-i place. ”Ioana mi-a făcut cadou un parfum care îmi place mie foarte mult. Eu nu sunt cu cadourile, vreau ca prietenii mei să fie lângă mine, să bem o șampanie și să ne distrăm”, a povestit Ilie Năstase.

Ilie Năstase amână nunta cu Ioana

Ilie Năstase, convins să Ioana este iubirea lui adevărată

Între ei e o diferență de vârstă de 30 de ani, însă fostul tenismen e convins că Ioana Simion este, de fapt, marea iubire a vieții lui. ”Multă lume spune că eu sunt prea bătrân pentru ea, dar dragostea n-are vârstă”, și-a susținut Ilie Năstase alegerea amoroasă. El crede că Ioana e cea potrivită pentru el, mai ales grație caracterului liniștit.
Nu o dată, Ilie a vorbit despre grația soției lui și despre cât de mult îi place faptul că aceasta este foarte elegantă în vorbire. Făcând, evident, aluzie la fosta soție, Brigitte, care era cunoscută din cauza comportamentului vulcanic. Tenismenul e convins că soarta n-o să se mai repete, iar Ioana va fi cea care îi va sta alături de bătrânețe.

Citește și Doliu în lumea tenisului! Fostul tenismen Peter McNamara a murit la vârsta de 64 de ani