Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Brigitte Sfăt și cu cine a mai fost căsătorită înainte de Florin Pastramă. Fosta lui Ilie Năstase a făcut și închisoare

Cine este Brigitte Sfăt și cu cine a mai fost căsătorită înainte de Florin Pastramă. Fosta lui Ilie Năstase a făcut și închisoare

Cine este Brigitte Sfăt și cu cine a mai fost căsătorită înainte de Florin Pastramă. Fosta lui Ilie Năstase a făcut și închisoare

Brigitte Sfăt a devenit cunoscută după mariajul cu Ilie Năstase, pentru că înainte nu era cunopscută ochiului public. Mai ales după anunțarea divorțului de fostul tenismen, Brigitte a devenit un subiect de interes pentru amatorii de mondenități, fiindcă nu s-a ferit să dea detalii picante din relația ei cu Nasty.

Înainte de faimă, Brigitte era manachin în Banat. Ea a câștigat două titluri pentru frumusețea sa: „Top Model România” şi „Top Model of the World”.

Cu cine a mai fost căsătorită Brigitte Sfăt

În 2003 aceasta a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat.

Primul soț

Primul soț a fost Octavian Sfăt, de la care a luat și numele sub care o cunoaștem astăzi. În anul 2000, cei doi s-au căsătorit și au făcut un fiu împreună. După doar doi ani, Octavian Sfăt a făcut infarct și a murit. Brunetei i-au rămas atunci toate afacerile soțului ei decedat, dar și două cluburi, un restaurant și două case.

Chiar după moartea lui, Brigittea ajuns la închisoare. Astfel, în 2003, bruneta a fost acuzată și găsită vinovată de infracțiunea de complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie. Atunci, cu ajutorul a trei persoane, Brigitte a sechestrat în biroul ei un manager al unui club și l-a forțat să îi dea 5.000 de euro. În 2006 ea a ieșit din închisoare.

Căsnicia cu Ovidiu Torj

După ce a ieșit de la pușcărie, Brigitte l-a cunoscut pe Ovidiu Torj. Aceasta a fost cea mai nefericită căsnicie, potrivit spuselor lui Brigitte de la acea vreme. Ea a îndurat multă violență fizică din cauza soțului ei, cu care avea o fetiță.

Brigitte şi Ilie Năstase

Cei doi s-au căsătorit civil în 2013, iar căsnicia a durat cinci ani. Au avut multe scandaluri și relația lor a ținut prima pagină a ziarelor mult timp.

Actuala căsnicie

Acum, Brigitte este căsătorită cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la emisiunea „Ferma”. Cei doi sunt fericiți împreună și au făcutnunta la puțin timp de când s-au cunoscut. Înainte de relația cu Florin Pastramă, Brigitte a încercat să își refacă viața cu Cornel Oană, dar s-au despărțit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: