Redactia.ro
Home » Monden » Care e relația dintre Raluca Pascu și verișorul ei, Florin Pastramă?

Care e relația dintre Raluca Pascu și verișorul ei, Florin Pastramă?

relația dintre Raluca Pascu și verișorul ei

De când s-a lansat Florin Pastramă în showbizul românesc, mulți s-au întrebat ce relație e între el și verișoara mult mai cunoscută, Raluca. S-a zvonit, mai întâi, că familiile lor ar fi fost rivale, iar mai apoi că, de fapt, sunt foarte aproapiați. Care e adevărul?

Care e relația dintre Raluca Pascu și verișorul ei, Florin Pastramă?

Adevărul este că, într-adevăr, între familiile lor au existat niște dispute de-a lungul anilor. Însă, acestea nu i-au implicat nicicând pe Raluca și Florin Pastramă. De aceea, când a fost vorba să facă front comun, au făcut-o fără să țină cont de ce spun alții.

La nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt, de exemplu, Raluca Pastramă s-a numărat printre invitați. Aceasta a mers alături de familia ei în ziua cea mare a verișorului ei. Ba mai mult, nu s-a ferit să-i facă urări de bine pe rețelele de socializare.

Florin și Raluca Pastramă, verișori primari

O altă chestiune care a ridicat semne de întrebare era legată de natura relației de rudenie dintre cei doi. Ei bine, cei doi sunt chiar verișori primari, părinții lor fiind frați. De aici și apropierea dintre cei doi.

Relația dintre Raluca Pascu și verișorul ei. Raluca a menționat, cu mai multe ocazii, că-i face plăcere să fie în preajma verișorului ei, care o face mereu să râdă. Deci, nici urmă de animozități între cei doi.

Citește și Care e noua profesie a Ramonei Gabor? Vedeta a renunțat la modelling!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: