Redactia.ro
Home » Monden » Care e noua profesie a Ramonei Gabor? Vedeta a renunțat la modelling!

Care e noua profesie a Ramonei Gabor? Vedeta a renunțat la modelling!

GALERIE FOTO (2)

A plecat din România pentru a-și face un renume în lumea modellingului internațional. O vreme, s-a ocupat îndeaproape de visul său, defilând pentru designeri cunoscuți din întreaga lume. A venit timpul, însă, ca vedeta să se îndrepte către o altă profesie. Zis și făcut. Care e, așadar, noua profesie a Ramonei Gabor?

Noua profesie a Ramonei Gabor

După ani în care s-a folosit de atuurile sale fizice pentru a-și câștiga banii, sora mai mică a Ramonei Gabor s-a hotărât că vrea să învețe să facă și alt business. Așa a ajuns să studieze gemologia. Vedeta a povestit că a investit într-un curs specializat nu mai puțin de 7.500 de dolari. Durata cursului a fost de șapte săptămâni, iar la sfârșitul lui Ramona a căpătat o diplomă recunoscută internațional.

Vedeta a devenit specialistă în diamante

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamantului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat Ramona Gabor pentru Click.

noua profesie a Ramonei Gabor
Ramona e acum specialistă în diamante

Ramona a încercat și să meargă pe urmele surorii sale

Nu e prima oară când vedeta își schimbă cursul vieții. Acum un an, ea era convinsă că vrea să locuiască în Beverly Hills, acolo unde își are și sora sa reședința. Ea locuise câteva luni pe teritoriul american și a luat în considerare să pună bazele unei afaceri acolo, cu ajutorul cumnatului său, Mr. Pink. Acomodarea nu s-a dovedit a fi prea ușoară, însă, și Ramona s-a întors tot la ce știa mai bine: modellingul. Acum locuiește în Dubai și vrea să facă trading cu diamante.

foto: Facebook Ramona Gabor

Citește și Cum arată mama Andreei Mantea. Vedeta îi seamănă perfect

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: