Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase mai vrea un copil! Ce spune soția fostului lider mondial

Ilie Năstase mai vrea un copil! Ce spune soția fostului lider mondial

ilie nastase, copii

Ilie Năstase și soția sa, Ioana au stabilit. Își doresc o fetiță. Fostul mare jucător de tenis mai are cinci copii, patru fete și un băiat.

”Nasty” nu se opreșt. Fostul mare jucător de tenis își dorește un copil cu actuala sa soție, Ioana Simion. Deși are 4 fete din alte căsnicii, Ilie Năstase vrea tot o fetiță, pe care speră că o va putea îndruma spre tenis.

”Ne gândim să facem o fetiță. Nu de alta, dar și Ioana mereu și-a dorit o fetiță, care să joace tenis. Facem a doua Halep”, a spus Ilie Năstase, la Pro Tv.

Ioana Simion va împlini peste câteva zile 45 de ani și mai are un băiat de 24 de ani. De-a lungul timpului, Năstase a avut relații cu mai multe femei celebre. Despre copii, declara însă în stilul caracteristic că le-a pierdut șirul. Cu prima soție, modelul belgian, Dominique Grazia are o fetiță, Nathalie. În anul 1984, Nasty s-a căsătorit cu Alexandra King și a adoptat un băiat și o fată. A urmat căsătoria cu Amalia Teodosescu. Împreună au două fete, Alessia și Emma Alexandra.

Ce cadou i-a luat Năstase soției sale

Ilie Năstase nu se uită la bani când vine vorba de jumătatea sa. Fostul lider ATP i-a cumpărat Ioanei de ziua ei un Bentley Continental GT Sport, în valoare de 240.000 de euro. Este un model sport cu două uși.
Fostul jucător de tenis și Ioana au decis să se mute din București și s-au stabilit la Constanța. Viața este mult mai liniștită, spunea Năstase în urmă cu câteva luni. În luna iunie a acestui an cei doi au ajuns în fața altarului, după un scandal monstru în urmă căruia cei mai mulți au crezut că vor divorța. Evenimentul a fost și în atenția presei internaționale. Prestigiosul cotidian, The Sun i-a dedicat lui Năstase o pagină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: