Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase, apariție în The Sun după nunta cu Ioana! În ce top a fost inclus

Ilie Năstase, apariție în The Sun după nunta cu Ioana! În ce top a fost inclus

GALERIE FOTO (2) Ilie Nastase divorteaza de Ioana Simion

Jurnaliștii de la The Sun au scris despre nunta celebrului jucător de tenis cu Ioana. Englezii au dedicat o pagină foștilor mari sportivi care s-au însurat cu femei mult mai tinere decât ei.

Nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion nu a trecut neobservată în presa internațională. Englezii de la The Sun nu au trecut cu vederea faprul că diferența de vârstă dintre cei doi este de 30 de ani.

“Fostul câştigător de la Wimbledon, Năstase, 73 de ani a mai fost căsătorit de patru ori înainte. Asta nu l-a împiedicat că o ducă la altar pe Ioana Simion, 43 de ani, în cadrul unei ceremonii simple şi frumoase în staţiunea Mamaia din Constanţa. Cei doi se întâlnesc din 2018, și deși diferența de vârstă dintre ei e de 30 de ani nimic nu i-a oprit. Năstase și Simona sunt căsătoriți civil din 2019″, au scris cei de la The Sun.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, Amalia Năstase, Alexandra King şi Dominique Grazia.

Celebritățile amintite în articol

Diego Maradona, Michael Jordan, Ian Rush, Tiger Woods sau David Ginola sunt exemplele alese de britanici.
Maradona (59 ani) este împreună cu Rocio Oliva (29 ani) de 7 ani. Celebrul, Tiger Woods are o soție mai tânără cu 10 ani. Se spune că ea este femeia care l-a ajutat să revină în topul celor mai buni sportivi. Fostul fotbalist, Ian Rush, în vârstă de 58 de ani are o soție cu 22 de ani mai tânără. Vedeta celor de la Liverpool s-a mândrit mereu cu acest lucru. Și David Ginola are o parteneră cu 23 de ani mai tânără. Fostul mare fotbalist francez este de ani buni împreună cu Maeva Denat. În articol este amintit și baschetbalistul, Michael Jordan. Fostul star din NBA ajuns la vârsta de 57 de ani este căsătorit cu Yvette Prieto, 41 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: