Redactia.ro
Home » Știri » Război în Ucraina, ziua 7. Armata ucraineană: A fost atacat un spital

Război în Ucraina, ziua 7. Armata ucraineană: A fost atacat un spital

Război în Ucraina, ziua 7. Au trecut șapte zile de când Rusia a invadat Ucraina. Parașutiști ruși au aterizat în Harkov și au atacat unul dintre spitalele militare ale orașului, potrivit Agenției Independente de Informații din Ucraina și informațiilor date de oficialii armatei ucrainiene.

Continuă seria de atacuri în Ucraina, în cea de-a șaptea zi a invaziei ruse asupra țării vecine României.

Zelenski, mesaj de mulțumire pentru Boris Johnson

Acțiuni coordonate cu Primul Ministru @BorisJohnson. Am raportat cursul apărării și ultimele crime ale Rusiei împotriva populației civile. Suntem recunoscători Marii Britanii pentru asistență semnificativă continuă în combaterea agresiunii. Împreună cu partenerii apărăm Ucraina!

UPDATE 2 Martie. Mesajul lui Zelenski, în a șaptea zi de război în Ucraina

„Astăzi, ucrainenii sunt un simbol al invincibilității. Un simbol că oamenii din orice țară în orice moment pot deveni cei mai buni oameni de pe pământ. Glorie Ucrainei!”

Război în Ucraina, ziua 7. Biden, despre Putin: „Dictator”

UPDATE 2 Martie, ora 08.30 Joe Biden l-a atacat dur pe Vladimir Putin, numindu-l ″dictator″⁣ pe liderul de la Kremlin.

Preşedintele SUA, Joe Biden, l-a atacat dur pe liderul rus Vladimir Putin, numindu-l un ″dictator″⁣ care e acum izolat de lume mai mult ca oricând.

Vladimir Putin „s-a înşelat”, a mai punctat șeful Casei Albe. „Suntem pregătiţi, suntem uniţi”, a mai punctat Biden în primul său discurs despre Starea Uniunii la Washington.

Război în Ucraina, ziua 7. Armata ucraineană: A fost atacat un spital

UPDATE 2 Martie, ora 08.20 Igor Kolykhayev, primarul orașului Herson, a declarat pentru radioul local că forțele ruse au capturat gara și portul orașului marți seară. Nu este cunoscută situația exactă în Herson, dar informațiile din zonă indică faptul că armata rusă este pe străzi.

„Luptele au loc acum, iar ocuparea orașului nostru este în curs”, a spus primarul.

El a afirmat că mulți oameni au murit, inclusiv soldați și civili ucraineni.

UPDATE 2 Martie, ora 07:40 În mediul online au apărut imagini cu atacul asupra Harkov, cel de-al doilea oraș din Ucraina ca mărime. Acolo, parașutiștii ruși au aterizat și au atacat un spital local, anunță armata ucraineană. Imaginile surprinse acolo sunt apocaliptice. Un cartier de locuințe a fost făcut unul cu pământul, după ce a fost bombardat întreaga noapte.

Cel puțin 17 persoane au fost ucise marți la Harkov și zeci au fost rănite, potrivit autorităților. Aramata ucraineană a comunicat că atacul aerian a început exact în momentul în care sirenele pentru raid aerian începeau să sune în Harkov și în regiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: