Redactia.ro
Home » Sport » Război la Barcelona! Manifestanţii separatişti s-au bătut cu poliția

Război la Barcelona! Manifestanţii separatişti s-au bătut cu poliția

Război la Barcelona

Război la Barcelona. Scene incredibile s-au petrecut în acestă seară înaintea meciului dintre Barcelona și Real Madrid. Haos a fost însă și în timpul partidei.

Incidente majore lângă Camp Nou. Manifestanţii separatişti au dus un adevărat război cu forțele de ordine. În urma scandalului au fost făcute o serie de arestări. Așa cu promiseseră, manifestanţii pro-independenţa Cataloniei și-au făcut apariția și la stadion, unde avea loc cel mai urmărit meci al Planetei. După mai multe ore, poliția a încercat să evacueze zona și atunci s-a declanșat haosul.

Imediat mai multe dube ale poliţiei au venit în viteză pe strada ocupată de manifestanţi. Forțele de ordine au folosit bastoanele și gloanţe de cauciuc.

În jurul stadionului s-au ridicat baricade

Separatiștii au răspuns imediat. Au început să arunce cu sticle și diferite obiecte în polițiști, apoi au dat foc baricadelor. Suporterii de pe Camp Nou au fost rugați să mai stea în stadion, din cauza incidentelor care aveau loc afară. La fel s-a întâmplat și cu jucătorii și staff-ul celor de la Real Madrid.

El Clasico a fost amânat

El Clasico ar fi trebuit să se joace pe 26 octombrie, dar a fost anulat din cauza protestelor uriașe ale separatiștilor. Zeci de mii de personae au ieșit în stradă în Barcelona, fiind nemulțumiți pentru că 9 lideri catalani au fost condamnați la închisoare. Aceștia încercaseră să proclame independența provinciei. Cea mai mare pedeapsă, 13 ani a primit-o Oriol Junquera.

Citește și: FC Barcelona – Real Madrid 0-0! De 17 ani nu a mai fost remiză albă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini