Redactia.ro
Home » Monden » Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu continuă. Ce i-a interzis artistul fostei sale iubite

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu continuă. Ce i-a interzis artistul fostei sale iubite

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu continuă

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu continuă. A dispărut iubirea, dar au apărut conflictele. Scandalul dintre Gheorghe Turda și fosta sa iubită, Nicoleta Voicu pare că nu se mai termină. Artistul i-a trimis acesteia cea de-a treia notificare, iar dacă ea îi mai folosește numele, Gheorghe Turda a anunțat că va urma un proces.

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu continuă. Ce i-a interzis artistul fostei sale iubite

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu continuă. Gheorghe Turda a crezut că și-a găsit liniștea în brațele artistei Nicoleta Voicu, dar se pare că s-a înșelat. După un an de relație, interpretul de muzică populară, în vârstă de 71 de ani, s-a despărțit de iubita sa, cu 23 de ani mai tânără. În prezent, cei doi sunt la cuțite și este posibil să se întâlnească la tribunal. Gheorghe Turda a reacționat după ce fosta sa iubită a vorbit într-o emisiunea despre el. Artistul a menționat că i-a trimis Nicoletei Voicu a treia notificare, fiind dispus să meargă chiar și la tribunal.

Eu vreau sa scap de aceasta teroare psihica! Eu am aparut in emisiunea Mirelei Vaida in care am vorbit despre viata mea, familia mea, regretata mea sotie. Si, printre altele, m-au intrebat despre fosta iubita. Nu am atacat-o, atat am spus, ca s-a lamentat peste tot ca n-are din ce trai, ca sunt conditiile neprielnice in care suntem toti artistii, si am spus ca stiu ca familia ei o sustine. Parintii ei au sustinut-o si o sustin, nicidecum n-am criticat-o.Sunt la a treia notificare, sper sa se potoleasca. Dar n-ai cu cine sa vorbesti ca, saraca, e suferinda cu capul. Si nu doar eu spun treaba asta, o spun si oamenii apropiati din mediile in care a fost ea”, a declarat Gheorghe Turda.

După ce Nicoleta Voicu a declarat că artistul ar avea o atitudine autoritară și nimeni nu ar avea voie să spună un cuvânt în fața sa, Gheorghe Turda a venit cu o replică la ceea ce a spus artista. ”Eu sunt mai militaros, nu ca am intrat in directia de cultura, asta e structura mea. Am pretentii de la tinerii artisti. Asa si cu ea, i-am spus: mai, fata, munceste! Fa-ti repertoriul personal, nu copia de la altii. I-am spus-o, daca nu m-a inteles, treaba ei”, a mai spus artistul.

Gheorghe Turda, probleme cu fosta iubită

De-a lungul relației, interpretul de muzică populară ar fi încercat să o ajute pe Nicoleta să-și găsească un loc de muncă în învățământ. . Totodată, cântărețul a menționat că în cazul în care fosta sa iubită va renunța la a mai face declarații despre relația lor, își va retrage notificare. ”Si ca sa vedeti sufletul meu, i-am gasit un post de educatoare chiar langa casa ei, in sectorul in care locuieste, sa aiba de lucru, sa faca un bănuț. Credeți că a vrut?Știți ce mi-a spus prietena ei? Domnul Turda, nu vă recomand! Ea nu are nicio susținere materiala, decât ce îi oferă părinții ei. Are, probabil, și acea indemnizație de la guvern ca și artistă”, a mai declarat Gheorghe Turda.

În cadrul emisiunii Acces Direct, Nicoleta Voicu a răbufnit după ce a auzit criticile făcute de Gheorghe Turda.”Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule!!! Totul până la părinții mei care sunt doi oameni simpli de la țară pe care eu îi știu muncind de dimineata până seara…Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”, a răbufnit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: