Redactia.ro
Home » TV » Nicoleta Voicu, atac fără precedent la fostul iubit, Gheorghe Turda: ”Nu ți-e rușine obrazului?”

Nicoleta Voicu, atac fără precedent la fostul iubit, Gheorghe Turda: ”Nu ți-e rușine obrazului?”

GALERIE FOTO (3)

Nicoleta Voicu, fosta parteneră a lui Gheorghe Turda, a urmărit stupefiată declarațiile fostului iubit. Îndrăgitei cântărețe de muzică populară nu i-au picat deloc bine remarcile făcute de fostul iubit. 

Nicoleta Voicu, atac fără precedent la fostul iubit, Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a avut o reacție dură la adresa fostului iubit, Gheorghe Turda, după unele remarci pe care le-a făcut în timpul unei emisiuni televizate.

”Totul până la familia mea! Dragilor, am ascultat inepțiile acestui om făcute în toate emisiunile cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar aseară a întrecut orice limită a bunului simț în emisiunea „Acces de weekend” cu Mirela Vaida.

Din declarațiile lui în emisiune: Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….! Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignesti familia în halul asta?! Nu-ți e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu.

Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule!!! Totul până la părinții mei care sunt doi oameni simpli de la țară pe care eu îi știu muncind de dimineata până seara…Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”, a fost prima reacție a cântăreței de muzică populară.

Nicoleta Voicu a continuat tirul acuzelor.

”Tu unde te-ai născut, rapsodul Maramureșului?!Ce muzică reprezinți?! Folclorul românesc?! Muzica asta este a țăranului, a omului simplu.

Ești inuman, omule!!! Inuman! Cât oi fi pe pământul ăsta să-ți fie foarte clar că totul este până la părinții și copilul meu, indiferent de micile noastre neînțelegeri. De la oameni ca tine mi se trag toate necazurile pe lumea asta. Mi-au năpădit balariile umane curtea părintească”, a mai explicat cântăreața de muzică populară.

Nicoleta Voicu a mărturisit că nu l-a căutat niciodată pe interpretul de muzică populară, ci că el ar fi fost acela care  o căuta constant.

” Având în vedere că din punct de vedere…”, după cum te-ai exprimat aseară….eu din punct de vedere pecuniar nu te-am cautat niciodată, tu m-ai exasperat doua luni cu mesaje și telefoane. 

Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta și să fii lăsat să arunci cu noroi în obrazul tuturor și nimeni să nu zică nimic, uite că eu zic că de la 01 ianuarie 2021 nu sunt 11 luni de când n-ai mai ținut nicio relație cu …partea  a doua.

Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod!!!Ti-ai jignit colegi de scenă, Cornelia și Lupu Rednic, moderatori, Aurelian  Preda cu care ai filmat la Câmpina. L-ai jignit pe Radu Ile că preluat un cântec din repertoriul tău, fiindcă a vrut să fie o surpriză într-o emisiune tv.

Mariei Tănase, lui Ion Dolănescu…etc le-a preluat toată suflarea pământului cântecele și nu s-a supărat nimeni.Ma întrebam de multe ori de ce această experiență în viața mea?!Acum știu: să las urme frumoase la plecarea mea din acesta lume. În mlaștini cresc nuferi frumoși, că tot urli peste tot că îmi fac reclamă pe numele tău. 

Să mai lămuresc un lucru: nu eu am fost cea care a vorbit despre boala ta în spațiul public, ci tu în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Am fost împotriva acestui lucru, spunându-ți că va prelua toată presa acest subiect.Operația ta a fost la sfârșitul lui septembrie și știrea ai dat-o tu două luni mai târziu. Am înghițit elucrubațiile tale din emisiunea Florentinei Fântânaru la A3, din emisiunea „Show Biz Raport”, Antena Stars, dar aseară ai umplut paharul răbdării și al toleranței mele.

Dacă nu ai subiecte cu care să apari la televizor, nu-ți fabrica motive pe suferința oamenilor. Să-ți fie rușine!”, a scris Nicoleta Voicu, într-un atac de acuzații grave la adresa lui Gheorghe Turda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: