Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea!? Scandalul cu fostul iubit l-a doborât

Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea!? Scandalul cu fostul iubit l-a doborât

Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea!? Scandalul cu fostul iubit l-a doborât

Vestea că renumitul designer Răzvan Ciobanu a decedat, luni dimineață, în urma unui accident rutier produs între Săcele și Năvodari, în județul Constanța, a șocat întreg showbiz-ul românesc. Anchetatorii încearcă să stabilească dacă ieşirea de pe șosea s-a produs pe fondul unei defecţiuni a maşinii, a unui moment de neatenţie la volan sau dacă a fost un gest extrem făcut de vedetă.

Potrivit apropiaților săi, în ultima vreme, designerul era depășit de probleme și avea stări de neliniște. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” ar fi dorit cu orice preț să-și curețe imaginea publică. În ultima perioadă, a fost implicat în mai multe controverse.

Din câte se pare, problemele cu care s-a confruntat fostul jurat de la ”Bravo, ai stil” în ultima perioadă l-au afectat destul de serios. Iar sursele noastre susțin chiar că Răzvan Ciobanu și-ar fi presimțit moartea: “Parcă știa ce va urma! Nu mai era el…”. Apropiații bărbatului nu exclud varianta ca acesta să fi suferit o serioasă depresie.

Citește și: Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

„În ultima perioadă îl depășeau problemele. Voia să-și curețe imaginea și singura cale era justiția. Răzvan era trist și abătut”, a declarat și Oana Anghel, avocata lui Răzvan Ciobanu.

Scandalul cu fostul iubit i-ar fi pus ”capac”

În urmă cu câteva luni, Răzvan Ciobanu a șocat întreg showbiz-ul. Acesta a afirmat că a fost bătut cu bestialitate de fostul iubit. Din câte se pare, după momentele tensionate dintre cei doi, scandalul a continuat din partea fostului iubit. Acesta l-a acuzat pe Răzvan Ciobanu că i-ar fi furat un ceas scump. În acest sens, Răzvan Ciobanu era hotărât să își ceară dreptatea în instanță și, împreună cu avocata, a formulat o cerere de chemare în judecată pe numele fostului partener. Este vorba despre o acțiune civilă, pentru daune morale, intentată în ideea încălcării dreptului la onoare, reputație și demnitate.

Citește și: Ultima fotografie cu Razvan Ciobanu

Potrivit surselor, vedeta intenționa să pretindă daune în valoare de 100.000 de euro de la fostul iubit, care l-ar fi acuzat de furt. Acțiunea în instanță nu a mai fost finalizată din cauza tragicului accident în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, luni dimineață.

Reacția lui Marius Lăzărescu, fostul iubit al designerului

”În ultima perioadă am vorbit cu el. În ciuda tuturor speculațiilor, noi aveam o relație bună. Nu doresc să vorbesc despre relația noastră, nu am vorbit nici când eram împreună. Știu că el a fost aseară la Sunwaves, dar nu știu ce a făcut acolo și cu cine a fost. Eu am fost acasă la părinții mei”, a declarat Marius Lăzărescu, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu.

”Ne-a mințit!”

Sub protecția anonimatului, un membru al familiei celebrului designer a făcut mărturisiri șocante. “Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a mințit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la Sunwaves, pentru că avea la mână o brățară cu însemnele festivalului”, a declarat sursa citată

Citește și: Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: