Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan, de la Insula Iubirii, are inima frântă, dar nu din dragoste. Concurentul a pierdut o persoană apropiată: ”Am împărțit mâncarea, hainele și banii”

Răzvan, de la Insula Iubirii, are inima frântă, dar nu din dragoste. Concurentul a pierdut o persoană apropiată: ”Am împărțit mâncarea, hainele și banii”

Răzvan, concurentul de la Insula Iubirii 2023, trece în acest moment prin clipe foarte grele. O persoană foarte apropiată a ales să își încheie socotelile cu viața mai repede decât s-ar fi așteptat oricine, iar acest lucru l-a dat total peste cap.

Lupta cu depresia și cu grijile vieții poate fi destul de grea, motiv pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg „metoda ușoară” și preferă să scape de tot. Răzvan, concurentul de la Insula Iubirii, a trecut printr-un moment de acest fel cu una dintre cele mai importante persoane din viața sa, iar pierderea a lăsat o urmă adâncă în sufletul bărbatului.

Răzvan, concurentul de la Insula Iubirii, este în doliu

Pe contul său de TikTok a apărut recent un videoclip în care Răzvan părea răvășit de-a dreptul. Îmbrăcat cu un tricou negru și cu lacrimi în ochi, acesta a rostit câteva cuvinte despre momentele cele mai grele în care oamenii ajung să simtă că nu au pe nimeni alături și tind să opteze pentru suicid.

În descrierea videoclipului, Răzvan a scris câteva cuvinte despre bunul său prieten care a ales să își ia viața din cauza problemelor pe care le avea pe suflet. Bărbatul îi îndeamnă pe toți cei care trec printr-o situație similară să ceară ajutorul apropiaților sau a altor persoane de specialitate.

„Una dintre cele mai grele vești din viață a venit în urmă cu 2 săptămâni… omul cu care mi-am împărțit hainele, mâncarea și banii… A ales “calea ușoară” pentru rezolvarea problemelor…. Aș fi preferat să mă sune să discutăm … nu a mai avut puterea să o facă, tu nu aștepta să ajungi la capătul puterilor. Deschide-te în față cuiva, spune ce ai pe suflet…”, a scris Răzvan în descrierea videoclipului de pe TikTok.

@tm91rck Una dintre cele mai grele vesti din viata a venit in urma cu 2 saptamani… omul cu care mi-am impartit hainele, mancarea si banii… A ales “calea usoara” pentru rezolvarea problemelor…. As fi preferat sa ma sune sa discutam … nu a mai avut puterea sa o faca, tu nu astepta sa ajungi la capatul puterilor. Deschide-te in fata cuiva, spune ce ai pe suflet… #razvaninsulaiubirii #sfaturideviata #foryou ♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano – ISAo

Suicidul a făcut mii de victime în România

Suicidul este o problemă gravă de sănătate publică, cu implicații profund de tragice, atât la nivel individual, cât și la nivel de comunitate și societate. Pentru fiecare viață pierdută în acest mod, există familii, prieteni și comunități care suferă o pierdere imensă, în timp ce costurile sociale și economice sunt de asemenea semnificative.

Problema suicidului trebuie privită într-un context mai larg de sănătate mintală. Deseori, cei care își iau viața suferă de boli mintale netratate, cum ar fi depresia, anxietatea sau tulburările bipolare. Aceste boli pot genera o stare de disperare și suferință atât de intensă, încât victimele ajung să vadă în sinucidere unica soluție la durerea lor. De aceea, este de o importanță vitală să înțelegem că prevenirea suicidului implică în primul rând o abordare adecvată a sănătății mintale, prin prevenire, diagnosticare și tratament eficient.

Măsurile de prevenire a suicidului sunt variate și trebuie să țină cont de complexitatea acestei probleme. Acestea includ programe de educație publică pentru a reduce stigmatizarea bolilor mintale, creșterea accesului la servicii de sănătate mintală și crearea de programe de intervenție pentru persoanele aflate în situații de criză. De asemenea, este esențial să se investească în cercetare pentru a înțelege mai bine factorii de risc și pentru a dezvolta strategii de prevenire mai eficiente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: