Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Fodor, criză de astm în timpul somnului. Soția lui a trecut prin momente de panică: „Se sufoca. Abia mai respira”

Răzvan Fodor, criză de astm în timpul somnului. Soția lui a trecut prin momente de panică: „Se sufoca. Abia mai respira”

Irina Fodor a mărturisit că a trecut prin momente tensionate și de panică împreună cu Răzvan în urmă cu ceva timp atunci când se află cu soțul său în vacanță. Actorul a făcut o criză de astm, confruntându-se cu această boală, iar ea a fost trebuit să acționeze imediat.

Răzvan Fodor, criză de astm

Răzvan Fodor se confruntă cu astmul de mult timp, iar acesta încearcă să țină diagnosticul sub control, însă sunt perioade în care trece prin momente de panică, așa cum s-a întâmplat într-o vacanță alături de soția sa, Irina.

Irina Fodor a povestit pe pagina sa personală de socializare ce a pățit Răzvan, soțul ei când se aflau în vacanță, în India. La puțin timp după ce s-au pus la somn, Răzvan Fodor a dat semne că nu se simte deloc bine și a apucat-o de mână, fără a mai putea spune prea multe și simțea că nu poate să respire, o senzație de sufocare. 

„Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort.

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: „Inhalatorul”. Se sufoca”, a spus ea pe blogul personal.

Irina Fodor acționat imediat atunci când Răzvan a avut nevoie

Prezentatoarea TV a fost a trebuit să se conformeze rapid și-a căutat medicamentul care îl ajută pe Răzvan Fodor să respire și să-și revină, într-o beznă totală. Aceasta a fost atentă să nu-și induc o stare de panică astfel încât să-l sperie pe actor mai tare decât era:

„Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre- deloc precisă. Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente…”.

Irina Fodor: „Timpul se scurgea repede”

Irina Fodor povestit fanilor că timpul se scurgea foarte repede și ți-a un sentiment puternic de teamă, căci orice secundă conta, asta în timp ce partenerul ei încearca să poată să respire, deși nu reușea fără inhalator.

Odată găsit medicamentul, Răzvan Fodor a reușit să-și revină, însă atât prezentatoarea, cât și el, au tras o sperietură groaznică de care își vor aminti mereu.

„Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede. Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: ‘3, 2, 1, inspiră!’… Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a mai spus ea.

Pentru Răzvan Fodor nu este prima dată când face o criză de astm. Irina mai povestit că Răzvan a mai trecut printr-un episod asemănător la o petrecere unde se aflau destul de multe flori în cameră, actorul s-a confruntat cu aceeași problemă. Atunci el a fost dus de urgență la spital, aproape inconștient, după cum a povestit Irina Fodor pe pagina sa personală de socializare.

„Altă dată, lucrurile au fost mai serioase: la o petrecere surpriză, unde sărbătorita era așteptată pe întuneric de toată gașca, soțu’ nu și-a dat seama că întreaga cameră e ticsită de flori. Când toată lumea a început să cânte “la mulți ani” și luminile s-au aprins, Fodorică de abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient”, mai spune Irina Fodor pe blogul său.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: