Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Fodor, mai îndrăgostit ca niciodată. Ce declarație de dragoste i-a făcut soției sale

Răzvan Fodor, mai îndrăgostit ca niciodată. Ce declarație de dragoste i-a făcut soției sale

Rzvan Fodor este unul dintre cei mai admirați bărbați din showbiz. Cântăreț, actor și prezentator TV, Fodor parcă nu îmbătrânește. Se spune că dragostea este elixiul tinereții, iar noi tindem să credem că nu se spune degeaba asta.

În urmă cu câteva zile a fost ziua Irinei, soția sa iubită. A împlinit 34 de ani, iar Fodorica a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste, în mod public. Prezentatorul a postat pe contul de facebook mesajul în care își anunța prietenii că Țuca ajunsese târziu acasă, însă își dorește să îi rămână la fel de sănătoasă la cap, în ciuda vieții zbuciumate pe care Fodor declară că ar avea-o soția sa, alături de el.

Iată mesajul integral!

Răzvan Fodor, mai îndrăgostit ca niciodată. Ce declarație de dragoste i-a făcut soției sale

„De abia la ora asta mi-a ajuns Țuca acasă, cărând după ea 34 de ani.❤️
Ne-am cunoscut acum 15 ani, mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11. Și te asigur că mai urmează multe!😎
Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine 😜), dulce, blândă, feminină și…normală.❤️ Te iubesc de TOT!!🥂🎊🍾🎉 #happybirthday #mywife “

Familia Fodor, vacață prin Europa

Anul acesta, Fodorică și Fodorica au decis să meargă într-o vacanță puțin diferită. Fără un scop anume, fără cazări plătite în avans, ci doar un bagajul au pornit la drum prin lume, cu mașina personală. Iată pe unde au ajuns cei trei.

„Nu am avut un plan clar de vacanță, așa că ne-am urcat în mașînă și am condus încotro am simțit. Am hotărât să nu ne grăbim, să nu facem un scop din a ajunge din punctul «A» în punctul «B» și să ne bucurăm de ce întâlnim pe traseu. De obicei, seara, relaxați, la un pahar de vin, votăm traseul pentru a doua zi și căutăm locuri de cazare disponibile.

Așa că, până acum, am traversat Ungaria, Croația, Slovenia și Italia. Ne-am oprit un pic la Balaton, ne-am bălăcit, ne-am relaxat, acum am ajuns în Veneția și de mâine… mai vedem noi pe unde ajungem? Cea mică e fascinată de aventură asta, eu și Fodorică ne bucurăm de bucuria ei și de tot timpul ăsta pe care îl avem împreună, așa că, până acum, nu pot să zic decât că am făcut o alegere perfectă de vacanță. Keep în touch!”, a scris pe rețelele de socializare Irina Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: