Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, dezvăluiri despre noua iubită. Cum se înțeleg cei doi

Răzvan Simion, dezvăluiri despre noua iubită. Cum se înțeleg cei doi

Răzvan Simion radiază de fericire de când este alături de noua sa iubită. Se vede pe fața sa și nu se sfiește să o spună chiar el. Prezentatorul de televiziune a făcut declarații în cadrul unui podcast.

Răzvan Simion, un bărbat împlinit

După divorțul de soție, mulți ani s-a iubit cu Lidia Buble. În urmă cu mai bine de un an, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Răzvan Simion și-a găsit rapid liniștea în brațele Dalianei Răducan. Recent, Răzvan Simion a fost invitat în cadrul podcastului lui Damian Drăghici unde a vorbit deschis despre relația sa. Prezentatorul a dezvăluit că și-a găsit liniștea în brațele Dalianei și ambii se dezvoltă pe plan sentimental.

„Ce treabă am eu cu strada? Ce trăiesc eu cu lumea ai tu piesă, nu? Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere.”, a declarat Răzvan Simion.

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion a spus din nou „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Diana și-a unit destinul cu Radu Biță. Diana Simion și Radu Biță se cunosc de mai bine de 20 de ani. Cei doi nu au avut nicio idilă până în 2019, când s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit iremediabil. De atunci și până la nuntă a mai fost doar un pas. Cuplul pare să fie mai fericit ca niciodată, lucru care se vede cu ochiul liber din aparițiile acestora. Diana Simion a publicat pe pagina de facebook o serie de fotografii de la marele eveniment.

DA. Suntem o familie”, a scris soțul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: