Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion și Daliana Răducanu, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

Răzvan Simion și Daliana Răducanu, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Când va avea loc marele eveniment

razvan simion daliana raducanu

Răzvan Simion trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan. În trecut, el era mereu în centrul atenției și își expunea în mod deschis viața personală, mai ales pe vremea în care se afla într-o relație cu artista Lidia Buble. De data aceasta, prezentatorul de la emisiunea „Neatza” a decis să trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului. Se pare că această alegere îi aduce multă bucurie, deoarece Răzvan Simion pare să fie profund fericit alături de logodnica sa. Ba mai mult decât atât, mai este doar un singur pas până la nuntă, iar detaliile au fost deja stabilite!

Răzvan Simion și Daliana Răducan, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă

Potrivit lui Răzvan Simion, cei doi sunt conectați prin numeroase pasiuni comune. Îi fascinează călătoriile în jurul lumii, unde se bucură să descopere în detaliu fiecare loc nou și să creeze amintiri de neuitat pentru întreaga viață. Cu toate acestea, când vine vorba de programul de muncă, prezentatorul afirmă că există o mare diferență între ei, Daliana preferând să muncească preponderent noaptea, spre deosebire de el.

Momentul în care cei doi își vor oficializa legătura în fața lui Dumnezeu se apropie cu pași repezi. Anunțul a fost făcut chiar de către Răzvan Simion, care a dezvăluit că partenera sa de viață deja își imaginează cum se va desfășura fericitul eveniment.

Prezentatorul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa arhitectă

„A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta) Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit, de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede”, a povestit Răzvan Simion, conform Ego.ro.

Răzvan și Daliana Răducan formează un cuplu din vara anului 2020. Prezentatorul a început relația cu Daliana la scurt timp după ce el și Lidia Buble au pus punct unei relații care a durat cinci ani. Arhitecta a reușit să îi aducă din nou zâmbetul pe buze și i-a cunoscut deja pe cei doi copii pe care Răzvan îi are alături de fosta soție, Diana.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: