Redactia.ro
Home » Știri » RCS RDS dă lovitura la început de 2024! Clienții Digi pot primi telefoane mobile aproape gratis

RCS RDS dă lovitura la început de 2024! Clienții Digi pot primi telefoane mobile aproape gratis

În debutul anului 2024, Digi RCS RDS își surprinde clienții cu o serie de oferte inovatoare pentru serviciile de telefonie mobilă. Gigantul de pe piața telecomunicațiilor vine în întâmpinarea abonaților săi cu propuneri avantajoase, atât în ceea ce privește costurile facturilor pentru serviciile de telefonie mobilă, cât și în ceea ce privește achiziționarea de telefoane mobile în rate pe o perioadă de 24 de luni, fără a fi necesar un avans. Această inițiativă reprezintă o dublă oportunitate pentru abonații Digi România.

Digi RCS RDS se evidențiază în începutul anului 2024 prin inițiativele sale inovatoare în domeniul telecomunicațiilor, oferind clienților posibilitatea de a economisi și de a beneficia de echipamente de ultimă generație. Prin ofertele duble, atât pentru serviciile de telefonie mobilă, cât și pentru achiziționarea de telefoane în rate, compania reconfirmă angajamentul său de a satisface nevoile și așteptările clienților săi într-un mod eficient și avantajos.

Telefoane de la Digi RCS RDS aproape gratis

Pentru a profita de aceste oferte, clienții care își doresc să își mute afacerea la Digi România pot opta pentru pachetul Business Nelimitat, ce le oferă acces la internet nelimitat și minute nelimitate. Prețul acestui pachet începe de la 1,25 euro pe lună, fără TVA, echivalentul a 6,22 lei la cursul BNR actual. Pe site-ul companiei se subliniază avantajele acestei mutări de afacere, oferind o reducere de 50% la abonamentul și telefonul în 24 de rate în primele 6 luni.

Există trei variante de abonamente dintre care abonații pot alege în funcție de numărul de linii necesare:

  • Digi Mobil Business Nelimitat cu 1-5 abonamente: 1,65 euro, fără TVA, redus de la 3,3 euro inițial. Acest pachet oferă minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, inclusiv în roaming SEE. De asemenea, abonamentul include 1.000 de minute internaționale și trafic nelimitat de internet.
  • Digi Mobil Business Nelimitat cu 6-19 abonamente: 1,45 euro, fără TVA, redus de la 2,9 euro.
  • Digi Mobil Business Nelimitat cu peste 20 de abonamente: 1,25 euro, fără TVA, redus de la 2,5 euro.

Reduceri și pentru persoanele juridice

Pentru a încuraja portarea numărului de telefon de la alte rețele către Digi România, clienții persoane juridice beneficiază de un preț redus la jumătate pentru primele 6 luni, în cazul alegerii pachetului Business Nelimitat. De asemenea, aceștia pot achiziționa telefoane mobile în 24 de rate fără avans.

Oferta extinsă include o gamă variată de telefoane mobile de la producători de renume, precum Samsung Galaxy Z Fold5, Motorola RAZR 2022, Motorola RAZR 40 Ultra, Xiaomi 13T PRO sau OPPO RENO 10 PRO 5G. Această diversitate de opțiuni oferă clienților posibilitatea de a alege dispozitivul care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor lor, beneficiind totodată de condiții avantajoase de achiziționare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: