Redactia.ro
Home » Știri » Reacția acidă a lui Florin Ristei, după ce a văzut că Theodor Andrei e reprezentantul României la Eurovision 2023: „E jalnic”

Reacția acidă a lui Florin Ristei, după ce a văzut că Theodor Andrei e reprezentantul României la Eurovision 2023: „E jalnic”

GALERIE FOTO (2) Reacția acidă a lui Florin Ristei, după ce a văzut că Theodor Andrei e reprezentantul României la Eurovision 2023: „E jalnic”

Iată reacția acidă a lui Florin Ristei, după ce a văzut că Theodor Andrei e reprezentantul României la Eurovision 2023. Ristei a transmis un mesaj.

Reacția acidă a lui Florin Ristei, după ce a văzut că Theodor Andrei e reprezentantul României la Eurovision 2023: „E jalnic”

Theodor Andrei a fost votat de public să reprezinte România la Eurovision 2023. Melodia care va reprezenta țara noastră la Eurovision Song Contest (ESC) de la Liverpool (Marea Britanie) a fost aleasă, sâmbătă, în cadrul finalei Selecției Naționale a Eurovision 2023 se cheamă „D.G.T. (Off and on)”.

E o reușită destul de mare pentru tânărul în vârstă de doar 18 ani, care încă e elev de liceu (în clasa a XII-a, la Liceul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București). Poate că unii îl știu pe Theodor Andrei de la TV deja, pentru că a participat la primul sezon „Vocea României Junior”, în 2017, unde s-a calificat până în semifinale, și la „X-Factor”, în sezonul 9, în anul 2020, când a ajuns până în etapele Bootcamp.

Evident, reacțiile nu au încetat să apară după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023. Pe Facebook, Florin Ristei și-a spus opinia.

„0.18% din populația României a votat aseară la Eurovision.
Câștigătorul a fost ales cu voturile a 0.028% din populație.
Eu sunt curios când își va da TVR seama că e jalnic ce se întâmplă, și că acest concurs are 0 credibilitate la noi în țară, din cauza lor.
Apropo, 500k€ buget pentru Eurovision România, din care 200.000€ doar pentru selecția națională de aseară. Cunosc copii, pe internet, care fac conținut audio-video mai profi, cu bani mai puțini.
Felicitări, Theodor Andrei 🤘🏽 Fă ce știi tu mai bine acolo și bucură-te de experiență. Baftă!”.

Sursa: Florin Ristei / Facebook

Mai multe persoane au lăsat comentarii în urma acestei postări făcute de Ristei.

„Mai bine trimiteau o manea, că măcar era ritmată și dansantă, decât un tânăr necunoscut și care cântă melodia în limba română pentru un concurs internațional. Dacă era vorba de un festival național, era de înțeles. Nu cred ca juriul prezentat aseară a fost cel care a făcut selecția finală și asta pentru că a fost prezentat ca fiind cei care organizează Untold, Neversea etc, deci care știu ce gen prinde la public în ziua de azi. Mai bine ar renunța TVR 1 să se ocupe ei de Eurovision pentru că din an în an suntem tot mai slab reprezentați. Slabă preselecție, slabe șanse!”, a scris o persoană.

„Oricum, nu ne voteaza mai nimeni ca nu avem prieteni. Se voteaza pe clanuri de țări si cauze umanitare. Hai sa fim seriosi. Eurovisionul nu e un concurs”.

Reacția acidă a lui Florin Ristei, după ce a văzut că Theodor Andrei e reprezentantul României la Eurovision 2023: „E jalnic”
Foto: Florin Ristei/Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: