Redactia.ro
Home » Monden » Reacția acidă a lui Tavi la adresa lui Mândruță, după ce fostul prezentator a declarat că oamenii pot trăi fără evenimente artistice

Reacția acidă a lui Tavi la adresa lui Mândruță, după ce fostul prezentator a declarat că oamenii pot trăi fără evenimente artistice

Reacția acidă a lui Tavi la adresa lui Mândruță

Tavi, solistul trupei Talisman a reacționat dur la adresa fostului prezentator de știri, Lucian Mândruță după ce aceasta și-a exprimat părerea despre regizorul Puiu și actrița Carmen Tănase pentru că au participat la mitingul anti-mască din 19 septembrie.

Reacția acidă a lui Tavi la adresa lui Mândruță, după ce fostul prezentator a declarat că oamenii pot trăi fără evenimente artistice

Silviu Octavian Călugăru, solistul trupei Talisman a postat recent un mesaj dur pentru Lucian Mândruță, după ce acesta a declarat că România poate trăi și fără evenimente artistice.

Enervat de afirmația fostului prezentator, Tavi a decis să-i transmită un mesaj pe Facebook în care își susține părerea sinceră despre afirmațiile jurnalistului.

Mândruță, băș***ță cu c***ță. O să f*t un cap în mufa aia de lingău expirat! Declar public! A hotârât el (tot public) ca se poate trai fara concerte,teatru,comedie si arta! Am folosit acest limbaj special ptr acest exemplar rarisim de prost si frumos ca limba rusa!, a fost mesajul solistului de la Talisman. La scurt timp, postarea artistului a strâns aproximativ 100 de like-uri și zeci de comentarii.

Lucian Mândruță, atac dur la adresa regizorului Cristi Puiu

După ce a văzut că regizorul Cristi Puiu și actrița Carmen Tănase au participat la mitingul anti-masca care a avut loc, sâmbătă, 19 septembrie, jurnalistul Lucian Mândruță a reacționat acid la adresa celor doi.

Mândruță consideră că gestul celor doi artiști este infantilă și că nu măștile îi țin pe oameni departe de concerte, teatre.

Fostul prezentator a precizat că meseriile din showbiz sunt un lux. „Se poate trai fara teatru, se poate trai fara cafenea, se poate trai fara stand-up comedy.”, astfel ca participarea artistilor la aceste mitinguri ar arata ca „si oamenii inteligenti si talentati pot fi, cateodata, convinsi de multime sa se poarte irational”. Mandruta sugereaza ca, de fapt, unul dintre motivele revoltei artistilor ar fi de ordin financiar: „Eu va inteleg ca veniturile nu mai sunt aceleasi. Nici ale mele nu mai sunt.”, a spus jurnalistul.

Sincer, eu ii inteleg pe artistii furiosi pe Covid. Ii inteleg pana si atunci cand se duc sa demonstreze impotriva…

Publicată de Lucian Mindruta pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: