Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Andei Adam după ce a găsit conversații între soțul ei și o tânără care i-ar fi făcut avansuri. Mesajele celor doi a scos-o din minți pe artistă

Reacția Andei Adam după ce a găsit conversații între soțul ei și o tânără care i-ar fi făcut avansuri. Mesajele celor doi a scos-o din minți pe artistă

Reacția Andei Adam după ce a găsit conversații între soțul ei și o tânără care i-ar fi făcut avansuri

Reacția Andei Adam după ce a găsit conversații între soțul ei și o tânără. Anda Adam este o artistă excepțională, iubită de toți românii. Cu toate că în fața publicului este o personalitate elegantă, în viața personală, vedeta se poate transforma într-o adevărată fiară  dacă este enervată. Asta s-a întâmplat când Anda Adam a descoperit câteva conversații între soțul ei și o tânără care încerca să-l seducă. Ce reacție a avut artista?

Reacția Andei Adam după ce a găsit conversații între soțul ei și o tânără care i-ar fi făcut avansuri. Mesajele celor doi a scos-o din minți pe artistă

Reacția Andei Adam după ce a găsit conversații între soțul ei și o tânără. Anda Adam este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. În sfârșit, vedeta a reușit să-și facă o familie și să se căsătorească cu bărbatul visurilor sale. Cu toate astea, Anda Adam și soțul său mai au parte și de momente conflictuale. Aceasta a găsit conversații care au scos-o din sărite. Sorin Nicolescu ar fi fost vrăjit de o tânără care a încercat să-l seducă pe Instagram, motiv pentru care Anda a abordat-o pentru a-i da o lecție.

După ce a aflat de discuțiile pe care soțul ei le-a avut cu misterioasa tânără, Anda a luat atitudine și a jignit-o în ultimul hal. ”Anda Adam: Te interesează ce fac eu, nu? Că dacă te prind vreodată, nu cred că mai râmâi cu vreun fir de păr în cap (…) Ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Că tu doar pe video poți. Videochat se cheamă, apropo”, i-a scris Anda Adam acesteia. Drept răspuns, tânăra i-a spus că nu ea l-a căutat, și soțul ei căutat-o pe ea. „Anda Adam: Să mă eviți, o iei pe trotuarul celălalt, ai înțeles? Că așa e când nu îți vezi de ale tale și vrei să pari interesantă. Ai înțeles? În loc să îți vezi de viața ta. Puteai să răspunzi simplu și civilizat. Nu știu, nu e treaba mea. Toate bune. Dar tu, zdreanță ieftină, voiai video cu el, că poate îl făceai eventual să se îndrăgostească, nebuno! Că ți-a plecat sponsorul”, i-a mai spus vedeta.

Ce spune tânăra jignită de Anda Adam

Tânăra pe care a abordat-o Anda Adam pe rețelele de socializare, acuznd-o că a încercat să-i seducă soțul, se numește Dana. Aceasta a avut și o reacție în urmă scandalului în care este implicată. ”Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat. Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine. Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea.Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură. Noi nu ne cunoaștem personal”, a spus Dana la Antena Stars.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri conform cărora artista ar fi divorțat de Sorin, dar aceasta a negat întotdeauna aceste afirmații. Însă, se pare că tânăra care s-ar fi dat la Sorin Nicolescu susține că cei doi ar fi divorțat în liniște.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: