Redactia.ro
Home » Monden » Reacţia ciudată a lui Cătălin Moroşanu când Măruţă l-a întrebat: „Ai căutat vreodată în telefonul soţiei?”

Reacţia ciudată a lui Cătălin Moroşanu când Măruţă l-a întrebat: „Ai căutat vreodată în telefonul soţiei?”

Cătălin Moroșanu a mers în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde a participat la un test cu „Detectorul de minciuni”. Proba n-a fost deloc una uşoară pentru luptătorul K1.

Ba chiar sportivul s-a enervat pe prezentatorul de la Pro TV şi-a trânit aparatul pe jos.

N-a vrut să spună dacă i-a umblat soţiei în telefon

Întrebarea-capcană pentru Moroşanu a fost: „I-ai căutat soției în telefon?”. Cum a reacţionat invitatul lui Măruţă? S-a fâstâcit, a râs stingher, dar a refuzat să dea un răspuns clar.

„Băi, Cătălin… Hai la următoarea întrebare”, a fost reacţia lui Cătălin Moroşanu.

Cătălin Moroșanu şi-a deschis propria academie

Cătălin Moroșanu (39 de ani) şi-a deschis propria academie, unde predă alături de alți profesori arte marțiale, dar și kickboxing.

În primul rând le spun că sportul îi ajută foarte mult să iasă din bula aia toxică, pentru că, mereu sunt la școală, pe calculator, în fața televizorului. În primul rând, academia mea se adresează oamenilor de rând, prima ședință este gratuită, la mine, pentru că fiecare trebuie să vadă dacă îi place sau nu.

Repet, ne adresăm oamenilor de rând, nu performanței. Vii să înveți pentru tine, tu, ca persoană adultă, să-ți elimini tot stresul, dacă ai nevoie de așa ceva, iar copiii să fie disciplinați, să aibă respect față de antrenor, față de coechipieri, față de colegii lor de școală, acesta este rolul nostru aici”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru gsp.

Moroşanu a fost furat de hackeri, anul trecut, dar nu a mai putut recupera nimic.

Mi-au fost hackuite ambele conturi. Prima oară, a fost hackuit contul personal și automat, după, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie.

Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit”, a mai zis fostul luptător K1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: