Redactia.ro
Home » Monden » Reacția ciudată a Ștefaniei Stănilă, după nominalizarea lui Andrei Ciobanu pentru eliminare: ”Carne de tun”

Reacția ciudată a Ștefaniei Stănilă, după nominalizarea lui Andrei Ciobanu pentru eliminare: ”Carne de tun”

GALERIE FOTO (2)

În cadrul ediției de joi, 11 aprilie 2024, a show-ului Survivor All Stars, telespectatorii au fost martorii unui alt episod palpitant, în care Andrei Ciobanu a reușit să supraviețuiască unei eliminări tensionate. Această eliminare a venit după o serie de evenimente neașteptate, care l-au văzut pe Andrei revenind în tabăra Războinicilor, fapt ce l-a pus direct în vizorul colegilor săi pentru votul de eliminare.

După ce a fost salvat de la eliminare și s-a întors în tabăra Războinicilor, Andrei Ciobanu a fost întâmpinat cu un mix de sentimente. Săptămâna aceasta, echipa albastră a pierdut lupta pentru imunitate, ceea ce a însemnat că unul dintre Războinici a fost pus în pericol de eliminare. În seara consiliului de eliminare, Andrei a primit majoritatea voturilor de la colegii săi, semn că mișcările sale strategice din joc nu au fost pe placul tuturor.

Duelul de eliminare

Într-o luptă directă, Andrei Ciobanu a intrat la duel cu Lola Crudu, concurenta nominalizată de Iancu Sterp, deținătorul colanului de imunitate. Duelul eliminatoriu a fost unul dintre cele mai încărcate momente ale serii, cu ambiția și determinarea văzută de la ambii concurenți. În cele din urmă, Andrei a ieșit victorios, demonstrând că încă are multe de oferit în competiție, în timp ce Lola a fost nevoită să părăsească jocul.

Imediat după eliminarea Lolei Crudu, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat trecerea la faza individuală a competiției Survivor All Stars 2024. Această etapă marchează o schimbare semnificativă în dinamica jocului, unde fiecare concurent va trebui să se bazeze exclusiv pe propriile sale abilități și strategii pentru a avansa. Faza individuală promite confruntări mai intense și strategii mai complexe, pe măsură ce competiția se apropie de final.

Reacția Ștefaniei Stănilă

Atmosfera în tabără a fost una încărcată, în special după ce Ștefania Stănila, membră a echipei Faimoșilor, a avut un gest teatral la anunțul nominalizării lui Andrei, sugerând că era de așteptat să fie el cel trimis la duel. Acest moment a alimentat discuțiile aprinse între Războinici și Faimoși, subliniind tensiunile și rivalitățile care continuă să definească dinamica dintre cele două echipe.

Daniel Pavel: Nu am putut să nu remarc bucuria lui Tj Miles și a Ștefaniei.

Ștefania Stănilă: Domnul Dan, nu era fericire, dar pur și simplu mă așteptam. Sunt curioasă dacă Andrei o să spună și acum că este ”carne de tun”. Ce zici Andrei?

Andrei Ciobanu: ….

TJ Miles: Nu merita nimeni să meargă la colectiv decât Andrei pentru că abia a venit. Ceilalți trebuiau să se protejeze. E normal, au fost împreună atâtea luni de zile. Îmi place să văd că au fost drepți și corecți.

Andrei Ciobanu: Din acest punct de vedere îi dau dreptate lui TJ Miles. Trebuie să recunosc faptul că am fost primit cu brațele deschise. Am văzut o fericire reală pe fețele lor, m-au îmbrățișat – nu toți, dar m-au îmbrățișat și m-au primit acasă. Eu am plecat pentru o perioadă scurtă de timp, e clar că ei s-au legat foarte mult, cumva mi-am asumat acest lucru. Așteptam să spună cineva că s-ar duce în locul meu, dar nu a fost ca în partea cealaltă, acolo Zanni voia să meargă pentru mine, dar mi-am asumat votul și e ok.

Tj Miles: Dacă pierzi te întorci la noi.

Zanni: Îmbrățișăm orice schimbare.

Andrei Ciobanu: Teoretic și practic cam asta sunt și aici (n.r. carne de tun), e normal. Am venit fiu rătăcitor, m-am întors dintr-un lung drum, ei au spus că mă primesc, că mă iubesc, dar scuză-ne, noi am fost uniți, am câștigat împreună, iar tu trebuie să-ți meriți din nou locul aici. Era normal să fiu la vot.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: