Redactia.ro
Home » Știri » Reacția cutremurătoare a bărbatului din Botoșani, care a ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani. Ce a putut să spuna i-a șocat pe toți

Reacția cutremurătoare a bărbatului din Botoșani, care a ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani. Ce a putut să spuna i-a șocat pe toți

Reacția cutremurătoare a bărbatului de la Botoșani, care a ucis-o pe Maria, fetița de 8 anihttps://observatornews.ro/

O nouă tragedie a zguduit România! O fetiță de doar 8 ani, din județul Botoșani, a fost găsită fără viață la marginea unei păduri din comuna Albești. Maria, copila care și-a pierdut viața în mod tragic, ar fi fost abuzată și apoi ucisă cu sânge rece de către unchiul ei. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a explicat motivul oribil pentru care a comis această grozăvie. Prima reacție a criminalului a fost una care i-a lăsat pe toți muți de uimire.

Maria, o fetiță nevinovată de 8 ani, a murit într-un mod cumplit în județul Botoșani. Copila a fost dată dispărută în cursul zilei de vineri, iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit noaptea trecută, la marginea unei păduri din comuna Albești. Principalul suspect în acest caz a fost chiar unchiul minorei, un bărbat de 32 de ani, care a fost prins de oamenii legii după ce a încercat să se ascundă.

Bărbatul și-a recunoscut faptele oribile și a dat vina pe consumul excesiv de alcool. El a declarat că regretă ce a făcut și că nu a intenționat să o omoare pe fetița de 8 ani. Cu toate acestea, acțiunile sale au dus la o tragedie de neimaginat, iar Maria și-a pierdut viața în cele mai groaznice condiții.

Prima reacție a criminalului de la Botoșani

Sâmbătă, forțele de ordine, alături de un elicopter, au început căutările criminalului. Acesta a stat ascuns în pădure, dar a fost prins în timp ce se îndrepta spre locul faptei. În momentul capturării, el a susținut că intenționa să se predea, însă polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a-l opri, deoarece a încercat să fugă.

„Ai vrut s-o omori?” l-a întrebat un reporter.

„Nu!” a răspuns suspectul.

„Dar ce ai vrut să-i faci?”

„Băutura e de vină!”

„De ce te-ai ascuns de poliție?”

„Știam că o să mă prindă.”

„Unde te-ai ascuns azi noapte?”

„Într-o pădure.”

Familia Mariei locuia în aceeași curte cu ucigașul, însă în case diferite. Vineri seara, mama minorei a trimis-o pe Maria să ia o cratiță din casa individului. Micuța nu s-a mai întors, iar unchiul ei a dispărut împreună cu ea. Îngrijorată, mama Mariei a sunat la 112 și a cerut ajutor. După patru ore de căutări intense, autoritățile au găsit trupul neînsuflețit al fetiței. Era acoperit de buruieni și plin de sânge, o scenă de coșmar pentru orice părinte.

Tragedia a zguduit întreaga comunitate din Albești

Oamenii sunt șocați și profund îndurerați de pierderea Mariei. Prietenii și vecinii familiei sunt în stare de șoc, incapabili să înțeleagă cum a fost posibil un asemenea act de cruzime. Primarul comunei a declarat că întreaga comunitate este alături de familia îndurerată și că se vor face toate eforturile pentru a sprijini familia în aceste momente dificile.

Poliția și procuratura au deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc această crimă îngrozitoare. O echipă de criminaliști a fost trimisă la fața locului pentru a aduna dovezi și pentru a încerca să reconstituie evenimentele tragice. De asemenea, un psiholog a fost pus la dispoziția familiei pentru a-i ajuta să facă față șocului și pierderii.

În urma acestei tragedii, autoritățile locale și naționale au făcut apel la calm și vigilență. Poliția a intensificat patrulele în zonă și a îndemnat părinții să fie extrem de atenți cu copiii lor, mai ales în perioadele când aceștia sunt neînsoțiți. De asemenea, a fost lansată o campanie de conștientizare privind pericolele asociate consumului excesiv de alcool și violenței domestice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: