Redactia.ro
Home » Știri » Reacţia dureroasă a tatălui fetei ucise de şoferul drogat la 2 Mai, după ce familia Pascu a fost audiată la DIICOT

Reacţia dureroasă a tatălui fetei ucise de şoferul drogat la 2 Mai, după ce familia Pascu a fost audiată la DIICOT

Tatăl șoferului drogat din 2 Mai se află într-o situație de executare silită! Când are loc licitația și ce bunuri se vând

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, fata ucisă de tânărul drogat la 2 Mai, a lansat un strigăt de disperare. Bărbatul urmăreşte cursul anchetei şi a văzut că familia Pascu a fost audiată, joi, la DIICOT.

Cu toate acestea, nimic nu poate stinge durerea din sufletul unui tată care şi-a pierdut fiica.

Îşi vrea doar fiica înapoi

Omul a spus că singurul lucru pe care îl dorește în acest momen este să-și recupereze copilul pe care l-a pierdut pentru totdeauna acum o lună.

Răzvan Dragomir îşi doreşte ca cei responsabili să fie trași la răspundere, inclusiv polițiștii care l-au protejat pe agresor.

Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Restul nu mă interesează. Să facă legea ce trebuia să facă demult. Părinții și poliția din zonă sunt de vină pentru moartea copiilor noștri.

Să plătescă și polițiștii care l-au protejat. Despre protecție nu vorbește nimeni”, a spus Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, conform Antena 3.

Vlad Pascu a zis că regretă accidentul

Aşadar, tatăl îndurerat vrea ca vinovaţii implicaţi să plătească. Între timp, Vlad Pascu, şoferul drogat de la 2 Mai, a avut o primă reacţie în urma accidentului. În timp ce era dus la audieri la DIICOT el a zis că regretă accidentul.

„Îmi pare rău pentru cele întâmplate. Nu pot să dau timpul înapoi”, a spus Pascu, în timp ce intra în sediul DIICOT, flancat de poliţiştii care l-au adus de la Constanţa.

De altfel, chestionat dacă își asumă responsabilitatea pentru accidentul din 2 Mai, Vlad Pascu a răspuns că da.

Miruna Pascu, mama tânărului care a provocat tragedia din 2 Mai în urmă cu o lună, a fost reținută pentru 24 de ore. Femeiaa ajuns, joi dimineață, la DIICOT la sediul central București pentru audieri, fiind adusă de mascați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: