Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Vlad Pascu reținută pentru 24 de ore! Acuzații grave de încercare de șantaj și infracțiuni contra înfăptuirii justiției

Mama lui Vlad Pascu reținută pentru 24 de ore! Acuzații grave de încercare de șantaj și infracțiuni contra înfăptuirii justiției

Mama lui Vlad Pascu retinută pentru 24 de ore! Acuzații grave de încercare de șantaj și infracțiuni contra înfăptuirii justiției

Mama lui Vlad Pascu reținută pentru 24 de ore! Acuzații grave de încercare de șantaj și infracțiuni contra înfăptuirii justiției. Iată detaliile!

Mama lui Vlad Pascu reținută pentru 24 de ore

Situația în cazul lui Vlad Pascu continuă să evolueze, aducând la iveală detalii tot mai tulburătoare. Într-un nou episod din acest caz complex, mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzată că ar fi comis infracțiuni împotriva actului de justiție și că ar fi încercat să șantajeze martorii implicați în cauza care îl vizează pe fiul său.

După zece ore de audieri intensive, procurorii au decis să emită o ordonanță de reținere pentru Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu. Această măsură temporară a fost luată în considerare, cu intenția de a o prezenta mâine în fața Tribunalului București, unde se va propune arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

Mama lui Vlad Pascu este acuzată de implicare în infracțiuni care afectează buna desfășurare a justiției, precum și de tentativa de a șantaja martorii care sunt implicați în investigația care vizează comportamentul fiului său.

Trebuie menționat că, în cursul aceleiași zile, patru apartamente ale familiei Pascu au fost supuse unei percheziții amănunțite de către polițiști și procurori din cadrul DIICOT. În urma acestor percheziții, au fost descoperite și confiscate elemente de muniție, ceea ce a condus la aducerea tatălui lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, pentru audieri și la plasarea acestuia sub control judiciar.

Mama lui Vlad Pascu, implicată în procurarea de substanțe interzise

Un detaliu șocant în cazul lui Vlad Pascu, care a stârnit multe discuții în ultima perioadă, face referire la familia sa. După audierea părinților lui la sediul DIICOT, s-au dezvăluit informații alarmante care aruncă o umbră asupra implicării mamei sale în procura de substanțe droguri.

Părinții lui Vlad Pascu, care a fost protagonistul unui eveniment grav în care drogurile au jucat un rol crucial, au fost supuși interogatoriului autorităților. Surse au afirmat pentru Antena 3 CNN  că mama lui Vlad Pascu era implicată în procura de droguri pentru fiul ei.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: