Redactia.ro
Home » Monden » Reacția fabuloasă a lui Gică Hagi, după ce fiul lui și-a cerut iubita de soție

Reacția fabuloasă a lui Gică Hagi, după ce fiul lui și-a cerut iubita de soție

GALERIE FOTO (3)

Iată ce reacție a avut Gică Hagi, după ce fiul lui, Ianis Hagi, și-a cerut iubita de soție. Ce a spus marele sportiv român despre acest moment special din viața tânărului.

Reacția fabuloasă a lui Gică Hagi, după ce fiul lui și-a cerut iubita de soție

Ianis Hagi a trăit momente intense alături de iubita lui. El și-a cerut partenera în căsătorie în Paris, în fața Turnului Eiffel, iar ea, evident, a spus „da”! Fiul lui Gică Hagi a postat, de asemenea, imagini pe rețelele sociale cu acest moment special.

Ianis Hagi a făcut totul ca la carte. El a îngenuncheat în fața iubitei lui pentru a-i oferi inelul! Fotografia a strâns mii de aprecieri.

Foto: social media
Foto: social media

Tatăl viitoarei soții a lui Ianis Hagi este Dimciu-Palavoti Tănase, care are mai multe afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură. Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân și este din Constanța, potrivit hotnews.ro.

Gică Hagi a avut și el o reacție în urma aflării veștii că fiul lui se însoară.

„O bucurie! Bravo lui că își asumă, ia decizii, e responsabil! Un copil liniștit, care știe ce face în viață. Eu ca părinte sunt foarte, foarte liniștit. (n.r. v-a luat prin surprindere?) Pe mine? Am aflat printre primii. S-a întâmplat între ei doi. Cum le-am spus și lor, să se împace bine unul cu celălalt. Foarte fericit sunt!”, a spus Gică Hagi la televiziunea DigiSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: