Redactia.ro
Home » TV » Reacția Grațielei Duban când a privit filmulețul cu soțul ei. Mesajul șocant al lui Andrei Duban

Reacția Grațielei Duban când a privit filmulețul cu soțul ei. Mesajul șocant al lui Andrei Duban

Reacția Grațielei Duban când a privit filmulețul cu soțul ei. Mesajul șocant al lui Andrei Duban

Reacția Grațielei Duban când a privit filmulețul cu soțul ei. Mesajul șocant al lui Andrei Duban. În ediția de marți seara, Survivior le-a pregătit concurenților o surpriză cât se poate de frumoasă. Fiecare concurent a primit un mesaj din partea apropiaților.

Reacția Grațielei Duban când a privit filmulețul cu soțul ei. Mesajul șocant al lui Andrei Duban

Potrivit Cancan.ro, Grațiela Duban a avut parte de un moment emoționant, după ce Andrei Duban și fiul lor, care a împlinit 8 ani, i-au transmis un mesaj faimoasei. În filmuleț, Andrei și fiul lor o încurajau și îi spuneau că o vor susține necondiționat.

Ești cel mai tare concurent pentru noi, de acolo! Ne uităm la tine de fiecare dată și parcă am vrea să intrăm în ecran, să te ajutăm cu un centimetru…cu o secundă, cu o reușită, cu o aruncare, dar pentru noi ești Simona Halep! Azi face 8 ani băiatul nostru, știm că te gândești la noi, simțim! În fiecare noapte, în fiecare zi…în fiecare rugăciune ești în gândurile noastre! Te pupăm, te iubim și te încurajăm cu toții să faci ce crezi tu de cuviință, pentru că noi suntem super, super mulțumiți și mândri de tine! Ține-o tot așa, ești campioana inimilor noastre! Hai, Grați! Te iubim” i-a transmis Andrei Duban, soției sale.

Fiul său a împlinit 8 ani

Vizibilă emoționată, Grațiela a început să plângă când și-a văzut copilul pe ecran.

„Mami, oh, cât te iubeeeesc! Am încredere în tine că vei câștiga orice! Orice îți dorești tu, tu vei câștiga! Până și acest joc de comunicare. Mămiucu, dacă tu plecai prima de la Survivor, tu erai o câștigătoare pentru mine, oricum!” i-a spus și fiul său.

Cu lacrimi pe obraz, Grațiela a precizat că este surprinsă de cât de mare a crescut băiatul ei.

Oricât aș încerca, nu am cuvinte să explic bucuria asta a mea. Am un copil de 8 ani, care stătea ca un băiat mare, domnule și mai dădea și așa…matur! Ce mare a crescut!” a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: