Redactia.ro
Home » Știri » Reacția incredibilă a Regelui Charles când un britanic îi cere să iasă la o bere împreună VIDEO

Reacția incredibilă a Regelui Charles când un britanic îi cere să iasă la o bere împreună VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Familia regală este cunoscută pentru simțul umorului, iar Regele Charles nu face excepție. Noul monarh a făcut mulțimile să râdă cu răspunsul său ingenios după ce a fost invitat la o bere de Daniel Walker, în vârstă de 36 de ani. Iată detaliile!

Reacția incredibilă a Regelui Charles când un britanic îi cere să iasă la o bere împreună

Un bărbat care lucrează ca specialist senior în comerț electronic, din Birmingham, a împărtășit pe Twitter schimbul de replici, hilar, cu regele Charles, determinând utilizatorii să observe cu drag umorul său aparent similar cu cel al regretatei regine.

În clip, Regele Charles face cu mâna către mulțime, în timp ce Daniel, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Commonwealth din 28 iulie, îi spune:  „Charles, vrei să mergem la o bere?”

Majestatea Sa răspunde simplu: „Poftim?” și, pe măsură ce întrebarea este repetată, ochii i se luminează și întreabă: „Unde?”

Mulțimea, inclusiv Regele Charles, izbucnește în râs și el arată cu degetul înapoi înainte de a spune: „Va trebui să ne recomanzi un loc.”

În timp ce plânge pierderea națiunii, Daniel crede că va fi un mare lider, iar această amintire o va prețui pentru totdeauna.

„Este ceva despre care aș putea vorbi pentru tot restul vieții mele. Cred că va fi un bun lider, deoarece, crescând, mulți oameni pe care îi cunosc au beneficiat de Prince’s Trust și, după această cascadorie, m-a făcut să recunosc toată munca grea pe care a depus-o. Abia terminasem de lucrat și mergeam să mă întâlnesc cu prietenii mei la o băutură, unde îmi vedeam de treaba mea până când l-am văzut deodată. M-am gândit că, dacă tot mă duc să beau o halbă, poate îl întreb dacă vrea și el una. Cred că la început a crezut că este hărțuit, deoarece îi strigam numele și sunt destul de înalt, așa că răspunsul inițial a fost ușor nepoliticos. Dar după ce m-am repetat, nu mi-a venit să cred, deoarece nu credeam că îmi va răspunde”, a explicat Daniel Walker potrivit mirror.co.uk.

Regelui Charles al III-lea i-a strâns mâna celui care l-a invitat la bere

Daniel susține că agenții de securitate ai regelui Charles au început să râdă și au continuat să îi ceară să aștepte, deoarece Regele Charles dorea să se întâlnească cu el.

El a spus: „Am reușit să îl întâlnesc după aceea și să îi strâng mâna. Era pe punctul de a pleca, dar apoi m-a văzut și mi-a întins mâna înainte de a mă întreba cu ce mă ocupam ca meserie”

„A comentat că sunt un „băiat adevărat din Brummie” și mi-a urat toate cele bune.

„Asta m-a făcut să-l plac și mai mult, pentru că i-am văzut latura umană. Oamenii nu văd toate lucrurile bune pe care le-a făcut, deoarece caută mereu partea negativă – dar eu am mult respect pentru el. Sper că încă mai este dispus să bea o halbă, pentru că ar fi incredibil. Poate fi și tratamentul meu, ca un noroc pentru noul său loc de muncă.”

Clipul de 14 secunde, filmat de Andrew Gould a devenit extrem de viral, iar oamenii au apreciat latura amuzantă a Regelui Charles al III-lea.

@hiddengemsoflondon Charles, wanna go for a beer?🍺🍻🤣😁 #royalfamily #princecharles #princeofwales #beer #beers #england #london #fyp #fypシ #event ♬ original sound – Hidden Gems Of London

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: