Redactia.ro
Home » Homepage » Ce mesaj a postat Lia Bugnar la puțin timp după ce s-a aflat că Theo Rose e însărcinată

Ce mesaj a postat Lia Bugnar la puțin timp după ce s-a aflat că Theo Rose e însărcinată

anghel damian theo rose lia bugnar

În seara de 14 noiembrie, știrea conform căreia Theo Rose și regizorul Anghel Damian urmează să devină părinți a făcut înconjurul presei. Cuplul nu a confirmat informația și se pare că preferă să păstreze misterul momentan. Cum a reacționat Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian la aflarea veștii?

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu timp de nouă ani

Anghel Damian a trăit o poveste de dragoste de aproape un deceniu cu Lia Bugnar și nimic nu părea că va putea să-i despartă vreodată. Erau parteneri de viață și de scenă și se înțelegeau de minune. Așadar, cu toții am fost surprinși atunci când Anghel Damian a fost fotografiat sărutând-o cu patos pe Theo Rose. Relația dintre Theo și Anghel a evoluat mai repede decât ne-am fi imaginat și se zvonește că artista se află în primul trimestru al sarcinii.

Lia Bugnar a preferat să păstreze tăcerea asupra despărțirii de Anghel Damian și nu a oferit declarații despre motivul care a produs separarea neașteptată. Nici vestea sarcinii artistei Theo Rose nu a reușit să smulgă o reacție concretă din partea Liei. În stilul caracteristic, Lia Bugnar a preferat să se concentreze asupra lucrului la care ține cel mai mult și care a ajutat-o întotdeauna să facă față problemelor de zi cu zi: teatrul.

Așadar, Lia a scris un text în care îi invită pe oameni la teatru. Dacă ar fi să citim printre rânduri, putem totuși observa că Lia era cuprinsă de o stare de melancolie și nu avea tocmai cea mai optimistă stare posibilă. Pe de altă parte, Lia susține că această stare de contemplare și captivitate între două etape, mereu în vâltoarea vieții este una care o caracterizează dintotdeauna și pe care, cel mai probabil, o va avea până în ultima clipă.

Mesajul Liei Bugnar după apariția zvonului conform căruia Theo Rose este însărcinată

„Cred că asta-i o poză făcută de Adi Bulboacă, sper să nu mă-nșel. Îmi place. Mă reprezintă. Are starea aia de provizorat așezat în care mă complac de o viață. Și în care probabil o s-o duc până la sfârșit. Totuși, între două trepte, pe scări pe care nu e clar dacă le cobor sau urc, mă mai opresc când și când și scriu câte-o piesă de teatru. Spectacolele sunt ancorele mele, în viitură asta care mă tot ia prin surprindere, că pe primarii capitalei întâia ninsoare din an.

Între ancore, «Și cu pisica ce-ați făcut?», spectacol nu atât de superficial cum sugerează numele lui, dar nici atât de profund încât să-mi fie frică să va chem la el. E cum le fac eu, cu niște ras, cu niște plâns, cu niște iubire, cu niște singurătate și frică de ea, cu niște happy end, chiar dacă hepiendu’ mă plasează fără drept de apel în afară teatrului «serios». Așadar, dacă n-aveți mâine altceva în agenda la ora 19, să știți că «noi» jucăm Și cu pisica ce-ați făcut? la sala Rapsodia de pe Lipscani. Și când zic «noi», mă refer la doamna Rodica Mandache, la Marius Manole, la Medeea Marinescu, la Maria Buza, la Anghel Damian și la mine însămi.

Iubim spectacolul asta, ne aduce bucurie pură de fiecare dată când îl jucăm și ne amintește iar și iar că suntem prieteni pe viață, indiferent dacă viață asta a noastră o ia razna uneori. Va așteptăm și pe voi, pentru că, n-am să va mint, e mult mai plăcut când e sala plină. O să pun drumul spre bilete în comentarii și sper să-l străbateți, după care, mâine, s-o luați agale pe Lipscani până la Sala Rapsodia, că să vedeți ce-i cu pisica din titlu”, a fost mesajul scris de Lia Bugnar, alături de o imagine în care apare stând pe trepte, cu un aer contemplativ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: