Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Anghel Damian după ce Theo Rose a confirmat sarcina: „Tot ce contează acum…”

Reacția lui Anghel Damian după ce Theo Rose a confirmat sarcina: „Tot ce contează acum…”

theo rose si anghel damian

Momente de fericire pentru Anghel Damian și Theo Rose. Cei doi urmează să devină părinți. Dacă în dimineața de 16 noiembrie confirma sarcina, pe pagina oficială de Instagram, la scurt timp și Anghel Damian a transmis un mesaj, oferind o declarație trustului de pe Pache Protopopescu.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ jumătate de an

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de doar câteva luni, însă relația dintre ei a evoluat cu rapiditate. Sarcina lui Theo Rose nu a fost anunțată în mod oficial de către vedetă, ci ea a fost dezvăluită de către o publicație online, spre dezamăgirea îndrăgostiților.

La scurt timp după ce Theo Rose a confirmat că va deveni mamă pentru prima oară, și iubitul acesteia, regizorul Anghel Damian, a oferit o declarație pentru PRO TV. 

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”,  a declarat Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian sunt parteneri de viață, dar și de muncă. Frumoasa artistă joacă în serialul Clanul”, difuzat de către PRO TV, a cărui regizor este Anghel Damian. Theo nu este doar o solistă cu o voce impresionantă, ci pare să aibă și înclinație spre actorie, conform celor care au colaborat cu ea.

Theo Rose și Anghel Damian au pus capăt unor relații de durată înainte de a fi împreună

Un lucru este cert, artista este pe cai mari și proiectele îi merg ca pe roate. Acum are încă un motiv de bucurie, iar viața i se va transforma radical pentru că urmează să devină mămică!

Înainte de a forma un cuplu alături de regizorul Anghel Damian, Theo Rose a avut o relație de lungă durată cu Alex Leonte. La rândul său, Anghel a lăsat în urmă o iubire de nouă ani cu scenarista și actrița Lia Bugnar pentru a fi împreună cu simpatica solistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: