Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Reacția lui Carla’s Dreams, când Mihai Morar i-a spus pe nume: „Să nu mă mai numești așa!”

VIDEO Reacția lui Carla’s Dreams, când Mihai Morar i-a spus pe nume: „Să nu mă mai numești așa!”

Carla’s Dreams a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, de pe YouTube, unde au vorbit fără perdea despre viața cântărețlui, aspecte negative, dar și subiecte care i-au ținut pe fanii artistului cu gura deschisă. Una dintre conversațiile controversate dintre moderatorul podcastului și îndrăgitul Carla’s Dreams a pornit atunci, când Mihai Morar i-a pus o întrebare destul de deranjantă. Iată ce a răspuns vedeta! 

Reacția lui Carla’s Dreams, când Mihai Morar i-a spus pe nume

În momentul în care vorbea despre el ca persoană, în viitor, Carla’s Dreams s-a autoproclamat ca fiind „Tudor”, ca mai apoi să realizeze ce a spus și să se întoarcă la apelativul „Sergiu” pe care cu toții îl știm. Atunci, Mihai Morar a spus și el un alt nume, respectiv „Narcis”, moment în care cântărețul l-a rugat să nu îl mai numească așa, pe un ton destul de aprig:  

„Mihai Morar: Te-ai pus vreodată în pielea ta la finalul vieții și întrebându-te: „Ce n-as vrea să regret?”

Carla’s Dreams: Eu îmi imaginez în multe privințe ce o să se spună despre mine peste 5 ani. Eu stau cu țigara în mână acum și este posibil ca…Tudor peste cinci… Mă rog, Sergiu…

Mihai Morar: Narcis!

Carla’s: Da, da, da. Să nu mă mai numești așa.

Mihai Morar: Nu-i place să-i spunem pe nume.

Carla’s: Dă să-l batem…

Carla’s (n.r- continua discutia): O să-i pară rău (n.r- referindu-se la el în viitor). Si eu, în anumite decizii, mă gândesc ce o să spună el despre ce am făcut, fix așa cum mă gândesc eu la cel de acum cinci ani, despre care ai vorbit. Eu mă bucur pentru unele lucruri pe care le-a făcut și îi mulțumesc frumos pentru anumite chestii pe care le-a decis sau pe care nu le-a făcut, deși foarte tare putea.”

Carla’s Dreams, reclamat la CNA! Care sunt piesele care i-au creat probleme în carieră?

O altă dezvăluire făcută de către îndrăgitul artist este concentrată pe hiturile sale care au fost puțin atinse de către CNA. Iată despre ce piese este vorba”

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată „P.O.H.U.I.” Îți spun un secretuț. 

Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. Era superb dacă se întâmpla asta. „Basarabean”, cenzurat în București de CNA. „Eroina”, „Acele”, la toate le-au găsit câte ceva. 

Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV?”, a mărturisit Carla’s Dreams, la podcastul Fain&Simplu cu Mihai Morar. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: