Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Cătălin Botezatu când a văzut-o pe Maria Dragomiroiu în costum de baie: ”Le dă clasă”

Reacția lui Cătălin Botezatu când a văzut-o pe Maria Dragomiroiu în costum de baie: ”Le dă clasă”

În vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu a surprins pe toată lumea cu fotografii în costum de baie, de pe plaja din Miami. Apariția spectaculoasă l-a surprins chiar și pe Cătălin Botezatu, iar celebrul designer a avut chiar și un verdict pentru interpreta de muzică populară

Una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de muzică populară, Maria Dragomiroiu a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta să o vadă vreodată în costum de baie, pe plaja din Miami. La așa imagini, nici Cătălin Botezatu nu a putut rămâne fără reacție.

Maria Dragomiroiu s-a pozat în costum de baie, pe plaja din Miami. Iar pozele din vacanță le-a postat pe pagina ei de socializare și au stârnit un val de reacții. Mai mult, vedeta de muzică populară a lăsat și un mesaj pentru urmăritorii săi.

“Mă bucur de soare, de sănătate, de prieteni și de viață! Bucurați-vă împreună cu mine de toate aceste daruri de la Dumnezeu!”, a scris artista.

Reacția lui Cătălin Botezatu când a văzut-o pe Maria Dragomiroiu în costum de baie

Imaginile cu Maria Dragomiroiu în costum de baie au fost comentate și de Cătălin Botezatu. Celebrul designer e de părere că artista de muzică populară în vârsta de 66 de ani este un exemplu pentru acele tinere din ziua de astăzi, care “au fundul căzut”.

”Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Playtech.

Cum era de așteptat, au fost și guri rele care au judecat-o pe Maria Dragomiroiu în costum de baie.

Comentariile mai puțin plăcute s-au legat de pensia artistei.

”Foarte frumos,dar ce ne facem cu pensia amărîtă…. o ajunge???”, ”Eu cred că una si aceeasi persoana care plângea pe la televiziuni că are pensia mică!!!! A a primit pensie specială .Fiecare om are dreptul la vacanțe, a muncit o viață e normal,… normal este ieri plângi că nu ai si azi mă saluți din nu stiu ce insulă…”, au fost câteva dintre comentariile acide.

Cât despre cum arată Maria Dragomiroiu, artista a mărturisit că face ceva eforturi pentru a arăta atât de bine la vârsta de 66 de ani. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că este mereu atentă să aibă un stil viață sănătos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: