Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Cuza când a aflat de relația fostei iubite Ramona Olaru cu Cătălin Cazacu

Reacția lui Cuza când a aflat de relația fostei iubite Ramona Olaru cu Cătălin Cazacu

Acum, pe Cuza îl știe toată lumea după finala „Asia Express”. Între timp, membrul formației Noaptea Târziu a devenit și prezentator la Radio Zu, dar și la emisiunea matinală de duminică dimineața Superneatza de la Antena 1. Acolo este locul în care o reîntâlnește mereu pe colega Ramona Olaru, cea care i-a fost iubită aproape 2 ani. Însă iată ce reacție a avut când a aflat de relația fostei iubite cu Cătălin Cazacu.

Cuza de la Noaptea Târziu și Ramona Olaru de la Neatza au avut o relație cu multe emoții. Ba se despărțeau, ba se împăcau. Însă au rămas despărțiți, dar … împreună pe platourile de filmare. Prezintă împreună Superneatza, emisiunea matinală de duminică de pe Antena 1.

Iar dacă viața amoroasă a lui Cuza a rămas mai în umbră, Ramona Olaru nu s-a ferit deloc. Asistenta Tv s-a afișat cu Cătălin Cazacu, cel alături de care trăiește de ceva luni o nouă poveste de dragoste.

Reacția lui Cuza când a aflat de relația fostei iubite Ramona Olaru cu Cătălin Cazacu

Cuza a dezvăluit cum a reacționat când a aflat despre noua relație a fostei iubite.

“Nu am avut absolut nicio reacție, știam foarte bine că Ramona e cu cineva, depășiserăm amândoi momentul și e o chestiune perfect normală, viața merge înainte după orice hop, după orice despărțire. Era ceva normal, păcat era să nu se fi întâmplat, atunci era o problemă!”, a mărturisit Cuza, într-un interviu pentru Ciao.

Cuza și Ramona Olaru au fost împreună aproximativ doi ani, însă a fost o poveste de dragoste presărată de mai multe despărțiri.

De ce s-au despărțit Cuza și Ramona Olaru

Cuza a dezvăluit motivul pentru care au ales să-și spună definitiv adio, în cadrul unui podcast.

„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost.

Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza în cadrul unui podcast.

„Dacă respecți un om, cum să nu mai vrei să-l vezi? Nu mi-a făcut un rău atât de mare încât să nu mai vreau să o văd. Este un om pe care l-am iubit, este un om pe care îl respect, un om pe care îl admir în continuare.

Dacă a fost iubita mea și nu mai este acum, asta nu înseamnă că trebuie să devină dușmanul meu. Redevine amica mea! Au fost situații în care mi-au fost stârnite o grămadă de stări, amintiri, dorințe de a fi din nou și probabil e reciproc”, a mai explicat Cuza de la Noaptea Târziu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini