Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Mellinei după ce colegii de la Survivor au acuzat-o de falsitate. Ce spune ”războinica” despre o posibilă relație cu Musty

Reacția Mellinei după ce colegii de la Survivor au acuzat-o de falsitate. Ce spune ”războinica” despre o posibilă relație cu Musty

Mellina a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, după ce a revenit în țară, din competiția Survivor România. ”Războinica” a vorbit despre unele dintre cele mai controversate subiecte despre ea: acuzațiile de falsitate, relația cu Musty, dar și prietenia legată pe ultima sută de metri cu Sindy.

Reacția Mellinei după ce colegii de la Survivor au acuzat-o de falsitate. Ce spune ”războinica” despre o posibilă relație cu Musty

Mellina a fost acuzată de falsitate de mai mulți colegi din echipa ”Războinicilor” pe parcursul participării sale la Survivor România. În cadrul emisiunii Teo Show, Mellina a fost surprinsă să afle că fostele concurente Marilena, Roxana și Romina au acuzat-o de falsitate. Mellina se întreabă de unde această caracterizare a sa.

”Nu stiu. Puteti sa-mi scrieți fetelor de ce falsă. Eu m-am înțeles cu Marilena și Roxana. Nu-mi dau seama cu ce am fost falsă. Încercând să fiu ok cu toată lumea, poate am părut falsă”, a spus Mellina la Teo Show.

După ce Maria a fost eliminată din competiție, și Sorin a acuzat-o pe Mellina de falsitate, deoarece a încercat să se apropie de Albert, în condițiile în care l-a votat pentru a pleca acasă.

„În situația în care Maria a plecat, Mellina nu avea nimic mai bun decât să râdă cu Albert. De ce? Pentru că a ieșit Albert de patru ori favoritul publicului!”, a declarat Sorin.

Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!" - KFetele

Mellina, despre relația cu Musty

S-a zvonit pe parcusul competiției că Mellina ar fi avut o relație cu Musty. Asta după ce acesta a părăsit emisiunea, iar Mellina a cedat psihic. Însă, ”războinica” neagă existența unei relații sentimentale cu Musty.

„Musty îmi este ca un frate”,  a mai spus Mellina.

S-a aflat! Musty a spus adevarul despre relatia cu Mellina: "O iubesc mult!" - Stiri de ultima ora, ultimele stiri din Romania, breaking news

Mellina, despre prietenia cu Sindy

Telepectatorii au fost uimiți când Sindy a plâns după Mellina după ce aceasta a părăsit Survivor România. Asta în condițiile în care Sindy a afirmat cu câteva zile înainte despre Mellina că este o persoană rea și invidioasă. Tot la Teo Show, Mellina a dezvăluit că ea și Sindy au legat o prietenie frumoasă, iar Sindy avea o impresie negativă despre ea, până să o cunoască mai bine.

Survivor 2021. Mellina, eliminată după 3 luni. Prima apariție "în civilizație" | Click

”Sindy este un om extraordinar (…) Ne-am apropiat foarte mult, a zis că-i pare rau ca a zis lucrurile acelea despre mine”, a mai explicat Mellina.

Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!" - KFetele

Mellina. Pur și simplu, văd răutate în ochii ei. Invidia. De aici pornește tot. Eu niciodată nu am fost invidioasă pe nimeni. Dacă văd o fată că e mai frumoasă, mai bună, că e nu știu cum, că e Dumnezeu, mă bucur pentru ea.Nu țin absolut nicio răutate, nici invidie, nici gelozie, nimic. La ea este totul invers. Câd am ieșit favorită i-a pus capac. În acel moment i-am văzut, efectiv, fața, expresia ei. Era: ‘Am încurcat-o, vai, cum nu pot s-o mai dau afară nicicum. Că asta era în capul ei, să mă dea afară din echipa. Ce-o să mă fac, că acum sunt în pericol. Sindy se înțelege bine cu Marius, cu Andrei, și cu Albert și cine o mai fi, și acum sunt în perciol, nu este bine, trebuie să mă gândesc la ceva, cum să fac eu să o dau afară pe fata asta. Trebuie să mă gândesc la un plan bun’. Poate am dreptate, poate n-am dreptate, nu știu cum ați văzut voi, dar eu zic că așa este. Noi, fetele, simțim unele chestii”, a spus Sindy, despre Mellina, înainte de a deveni prietene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: