Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Mirabelei Dauer când a aflat că are cancer! Medicul i-a ascuns o vreme diagnosticul: „Se gândea dacă mai sunt normală… ”

Reacția Mirabelei Dauer când a aflat că are cancer! Medicul i-a ascuns o vreme diagnosticul: „Se gândea dacă mai sunt normală… ”

În urmă cu 4 ani, Mirabela Dauer a fost pusă față-n față cu cea mai dificilă perioadă din viața ei. Atunci, artista a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare. Recent, Mirabela Dauer a povestit cum a primit vestea care i-a schimbat radical viața. Invitată la podcast-ul găzduit de Horia Brenciu, artista a povestit întreaga întâmplare și a spus cine i-a fost alături în cele mai grele momente.

Reacția Mirabelei Dauer când a aflat că are cancer! Medicul i-a ascuns o vreme diagnosticul: „Se gândea dacă mai sunt normală… ”

Deși o astfel de veste poate schimba viețile oamenilor radical, Mirabela Dauer, însă, a avut o reacție bizară când a aflat că este bolnavă de cancer. Se pare că și pentru medicul ce o trata acest diagnostic a venit ca un trăsnet. Moment în care medicul nu a putut să-i dea vestea sfâșietoare imediat ce a aflat diagnosticul.

Asta, pentru că cei doi aveau o relație de prietenie destul de strânsă. În cele din urmă, pentru că nu a mai putut să ducă o asemenea povară, medicul i-a spus, în cele din urmă, că solista suferă de cancer. Reacția ce a venit din partea Mirabelei l-a surprins pe doctor. „Eu ziceam: ‘Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?’. ‘Păi am avut aia…’, tot o lălăia cu mine… ‘

Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul!’ Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: ‘Fato, ai cancer’. La care eu, în inconștiența mea normală: ‘Da? Și ce facem acum?’. Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc.”, a mărturisit Mirabela Dauer, în cadrul podcast-ului mai sus menționat.

Un alt lucru dureros care a afectat-o pe Mirabela Dauer poate mai mult decât boala în sine, a fost acela că prietenii au lăsat-o baltă în cele mai cumplite momente din viața ei. „M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine.

Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei, câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă.”, a adăugat solista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: