Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Niculinei Stoican când a aflat că soțul său i-ar fi fost infindel: „Știi, soțul tău mă iubește…”

Reacția Niculinei Stoican când a aflat că soțul său i-ar fi fost infindel: „Știi, soțul tău mă iubește…”

Niculina Stoican a făcut câteva declarații neașteptate despre mariajul său. Artista a mărturisit că de-a lungul anilor au existat femei care ar fi încercat s-o separe de soțul său, motivul fiind că acesta i-ar fi fost infidel. În mod neașteptat însă, răspunsul pe care l-a oferit într-o asemenea situație le-a lăsat pe interlocutoarele sale fără cuvinte.

Reacția Niculinei Stoican când a aflat că soțul său i-ar fi fost infindel: „Știi, soțul tău mă iubește…”

Niculina Stoican și Vasile Stănescu sunt unul dintre cele mai solide cupluri din spațiul public românesc, iar împreună au reușit să treacă prin multe momente dificile. Iubirea și încrederea le-au fost puse la încercare în repetate rânduri, dar de fiecare dată au ales să continue unul la brațul celuilalt drumul pe care l-au ales cu mulți ani în urmă.

Interpreta de muzică este conștientă de faptul că soțul său a făcut anumite greșeli, dar a găsit mereu puterea să-l ierte. Indiferent de greutățile pe care le-a întâmpinat, i-a rămas alături, fapt ce demonstrează că este o mamă și o soție dedicată.

Doamna Stoican a povestit un episod din mariajul în care fidelitatea lui Vasile Stănescu a fost pusă la îndoială. Mai exact, a fost contactată de o altă femeie, care i-a mărturisit artistei că ar avea o relație cu soțul său. În loc să facă o criză de gelozie și să-i dea satisfacție însă, artista a reacționat cât se poate de matur. A preferat să aibă continuare încredere în bărbatul lângă care și-a construit o familie, iar presupusa parteneră extraconjugală a acestuia a fost redusă la tăcere.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu. Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a spus Niculina Stoican la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Ce spune artista despre faptul că soțul său a fost la închisoare timp de 3 ani

Fără doar și poate, cel mai greu moment pentru Niculina Stoican a fost atunci când partenerul său a fost la închisoare timp de 3 ani. În 2014, Vasile Stănescu a fost închis pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei. Soția lui l-a așteptat acasă, însă a mărturisit că s-a confruntat cu o depresie teribilă.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”,a mai spus Niculina Stoican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: