Redactia.ro
Home » Monden » Reacția șocantă a șefei DSP București după ce dansatoarea Emy ar fi fost angajată în instituție: „Nu este angajata noastră”

Reacția șocantă a șefei DSP București după ce dansatoarea Emy ar fi fost angajată în instituție: „Nu este angajata noastră”

Reacția șocantă a șefei DSP București

În urmă cu câteva zile au apărut informații în presă, conform cărora dansatoarea maneliștilor, Emy ar fi fost angajată la DSP București, în urma unui concurs. După ce a fost sunată și întrebată, șefa DSP a spus clar și răspicat că aceasta nu a fost angajată în instituție.

Reacția șocantă a șefei DSP București după ce dansatoarea Emy ar fi fost angajată în instituție: „Nu este angajata noastră”

Dansatoarea Emy, cea care apare în numeroase videoclipuri de manele a provocat vâlvă în lumea publică, după ce în urmă cu câteva zile s-a spus că blondina ar fi fost angajată de Direcția de Sănătate Publică. Din cauza pandemiei de coronavirus, tot mai mulți angajați și-au dat demisia de la locul de muncă, temându-se de infecția cu coronavirus. La fel s-a întâmplat și cu angajații de la DSU București, reprezentanții insituției fiind nevoiți să organizeze un concurs pentru a angaja alte persoane. Locul de muncă disponibil a fost un post de inspector. Așadar, cea care ar fi câștigat proba, ar fi nimeni alta decât Emy.

După ce a fost întrebată despre acest lucru, șefa DSU București, Oana Nicolescu a făcut unele declarații interesante despre demersul dansatoarei.„Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București. Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate dcumentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a spus Oana Nicolescu, potrivit Digi24. Însă, blondina maneliștilor ar putea să meargă oricând la sediul DSP București pentrua semna contractul, pentru că oferta este încă valabilă.

Dansatoarea Emy, noua inspectoare a DSU București?

Pe data de 6 noiembrie,Direcția de Sănătate Publică a postat un anunț în care specifica că organizează un concurs pentru angajări în cadrul instituției. Era vorba despre postul de medic, și un post de inspector specialist debutant, pentru care s-a dat concurs. Interviul a avut loc pe 13 noiembrie, iar în cadrul acestuia s-a prezentat și dansatoarea Emy, pe numele său real Maria Emilia Florescu. Ulterior, blondina a luat scorul de 93,33, un punctaj mai mare decât um medic stomatolog. Totodată, după ce spectacolele și evenimentele s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus, Emy nu a mai avut niciun venit de pe urma activității ei. Așadar, a decis să-și încerce norocul la Direcția pentru Sănătatea Publică București. Se pare că norocul i-a surâs blondinei.

În cazul în care aceasta se decide să meargă să semneze contractul cu instituția, Emy va primi un salariu de peste 5.000 de lei în funcția de inspector, primind și un spor de 40% pentru desfășurarea activităților profesionale pe perioada stării de alertă. Pentru postul ocupat de Emilia, se cerea licență în domeniul economic, juridic sau tehnic, iar blondina avea diplomă în managementul turistic, obținută la Universitatea particulară „Dimitrie Cantemir”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: