Redactia.ro
Home » Monden » Dansatoarea maneliștilor a fost angajată la DSP. Emy Florescu îi ajută pe românii cu coronavirus

Dansatoarea maneliștilor a fost angajată la DSP. Emy Florescu îi ajută pe românii cu coronavirus

Dansatoarea maneliștilor a fost angajată la DSP

Emi Florescu, una dintre dansatoarele maneliștilor a fost angajată la Direcția de Sănătate Publică București. Din cauza pandemiei de coronavirus, DSP a rămas fără angajați, așa că scos la concurs câteva posturi pentru medici, printre care și un post de inspector de specialitate debutant.

Dansatoarea maneliștilor a fost angajată la DSP. Emy Florescu îi ajută pe românii cu coronavirus

Una dintre dansatoarele maneliștilor s-a lăsat de acest job și s-a angajat la Direcția de Sănătate Publică București. Din cauza pandemiei de coronavirus, tot mai mulți angajați au demisionat de teama infectării. Printre instituții, se numără și DSP, care a rămas din cauza coronavirusului fără oameni. Astfel, au fost scoase la concurs mai multe posturi, printre care și un post de inspector de specialitate debutant. Interviul a fost programat în urmă cu o săptămână, iar printre candidați s-a numărat și Maria Emilia Florescu, una dintre dansatoarele maneliștilor.

Spre surprinderea ei, aceasta a reușit să-i înfrângă pe toți cei zece candidați, luând un punctaj de 93,33. Așadar, Emy este acum inspector de specialitate la DSP, iar pe lângă studiile de manangement turistic, blondina a activat până la momentul actual ca actriță, solist vocal și dans. Cu toate astea, Emy s-a arătat pregătită că poate activa și în folosul poporului său, fiind hotărâtă să-i ajute pe cei infectați cu coronavirus.În ceea ce privește salariul, blondina va primi suma lunară de 5.416 lei, la care se adaugă și un spor de 30% pe care guvernul l-a instituit pe perioada stării de alertă.

Emy, implicată în povestea cuplului Stegaru

Viorel și Veronica Stegaru sunt deja cunoscuți în întreaga țară. Pe vremea când cei doi erau invitați zilnic la emisiunea Acces Direct, dansatoarea Emy i-a vizitat pe cei doi în apartamentul în care soții Stegaru au locuit timp de câteva luni. La început, Veronica era extrem de geloasă pe blondină, deoarece Viorel îi făcea propuneri indecente, iar mai în glumă, mai în serios, Viorel ajunsese să se întâlnească zilnic cu sexy dansatoarea. La scurt timp, Veronica a mers împreună cu soțul său acasă la Emy, pentru a îngropa securea războiului și pentru a se convinge că nu are de ce să fie geloasă pe aceasta.

Însă, lucrurile s-au desfășurat altfel. Vizita a fost una cu scântei și terminată cu șiroaie de lacrimi din partea Veronicăi. Așadar, gelozia acesteia i-a făcut să se întoarcă din nou unul împotriva celuilalt. Un detaliu șocant din acea vizită a ieșit la iveală abia a doua zi, în emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida, prezentatoarea reality show-ului a prezentat tuturor un filmuleț în care Viorel Stegaru o pipăie pe bust pe Emy și chiar o pupă pe furiș, cu toate că Vulpița era lângă ei. La scurt timp, Veronica a izbucnit în lacrimi și l-a amenințat atât pe soțul ei, cât și pe dansatoarea Emy. Ușor ușor, telenovela soților Stegaru a luat o pauză, iar dansatoarea Emy și-a schimbat, se pare, principiile în viață, acum fiind responsabilă cu viețile românilor infectați cu coronavirus. În acest moment, țările din Europa se confruntă cu o situație de criză din cauza numărului mare de noi cazuri de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: