Redactia.ro
Home » Monden » Veronica și Viorel sunt în culmea fericirii. Soții Stegaru au primit o casă

Veronica și Viorel sunt în culmea fericirii. Soții Stegaru au primit o casă

Veronica și Viorel sunt în culmea fericirii

Veronica și Viorel Stegaru sunt cei mai fericiți. După ce s-au întors de la Blăgești, soții Stegaru s-au decis să se mute în Capitală, pentru a începe o nouă viață. Recent, un telespectator cu suflet mare le-a oferit o casă celor doi în care să trăiască de azi înainte.

Veronica și Viorel sunt în culmea fericirii. Soții Stegaru au primit o casă

Veronica și Viorel Stegaru s-au întors în București, după ce au decis în urmă cu câteva luni să se retragă la Blăgești. Se pare că relația cu părinții lui Viorel nu a fost tocmai bună, motiv pentru care soții Stegaru au decis să se întoarcă în Capitală. Evident, cei doi au revenit în platoul Acces Direct pentru a-și spune noua poveste. Veronica și Viorel au împreună o fetiță, care este crescută de părinții bărbatului, iar acum Vulpița va mai aduce pe lume un copil.Pentru că cei doi locuiesc în continuare la hotel, și nu au niciun loc de muncă, o persoană a decis să le facă o bucurie de sărbători celor doi soți.

Un bărbat din Buzău care deține o locuința în care nu mai locuiește de mult timp, vrea să le-o ofere celor doi. Telespectatorul nu și-a dezvăluit identitatea la televizor, iar Mirela Vaida a fost cea care le-a dat frumoasa veste celor doi. „Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a spus Mirela Vaida la Antena 1. Fără să stea pe gânduri, Veronica și Viorel au acceptat pe loc.”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru.

Cu toate că venirea unui copil pe lume trebuie să fie o bucurie, rudele lui Viorel nu sunt fericite. Soacra Veronicăi ar fi sfătuit-o să facă avort, mai ales că în sat circulă vorba că bebelușul nu ar fi al lui Viorel. În apărarea sa, Veronica spune că nu este adevărat, că al doilea copil este tot al lui Viorle. Cei doi s-au gândit deja la un nume, dacă va fi fetiță o va chema Doinița sau Mirela, iar dacă va fi băiat, îl va chema Radu.

Cine este Vulpița?

Vulpița, pe numele real, Veronica Stegaru a devenit cunoscută după ce a apărut împreună cu soțul său la Acces Direct, la începutul acestui an. Cei doi sunt din Vaslui și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scene de infidelitate făcute chiar de Vulpița. Chiar dacă ea a mai avut și alte relații cu alți bărbați, Veronica nu acceptă ca Viorel să se uite altă femeie, fiind o fire extrem de geloasă. Astfel, Viorica a venit în emisiunea să își facă dreptate, acuzând că a fost răpită de trei ani și violată. La scurt timp s-a aflat că, de fapt, Veronica a fost de acord și nu a existat niciun viol. Acest eveniment au transformat-o dintr-o simplă tânără într-un adevărat personaj!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: