Redactia.ro
Home » TV » Când va naşte Vulpiţa, de la Acces Direct? Soţii Stegaru vor deveni pentru a doua oară părinţi

Când va naşte Vulpiţa, de la Acces Direct? Soţii Stegaru vor deveni pentru a doua oară părinţi

Veronica Vulpița

Veronica Stegaru și soțul ei, Viorel, au făcut senzație în urma aparițiilor constante din cadrul emiisunii „Acces Direct”. Telenovela s-a încheiat într-un final, dar viața soților Stegaru a căpătat o nouă turnură, după ce Vulpița a aflat că este însărcinată.

Când va naște Vulpița de la „Acces Direct”. Este gravidă a doua oară

Veronica Vulpița a uimit pe toată lumea cu anunțul potrivit căruia este gravidă a doua oară. Acesta a venit chiar după cei doi soți au încheiat parteneriatul cu „Acces Direct”, iar Viorel a fost cel care a dat toate detaliile.

Vulpița va naște undeva în luna aprilie, iar acum are doar trei luni de când este însărcinată. Potrivit soțului ei, Veronica Vulpița este foarte fericită că va deveni mamă a doua oară.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, a povestit Viorel Stegaru în cadrul emisiunii „Acces direct”.

De ce s-a încheiat telenovela cu Vulpița și Viorel de la Antena 1

După numeroase amenzi, una dintre ele fiind chiar cea mai mare dată vreodată în țara noastră, dar și după ce s-a aflat că soții Stegaru au fost infectați cu noul coronavirus, iar întreaga emisiune a fost pusă în așteptare, șefii de la Antena 1 au luat decizia de a încheia povestea celor doi.

“Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, spune în emisiune Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: