Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de necrezut cu Vulpița și Viorel la Blăgești! Cei doi, agresivi la vederea camerelor

Imagini de necrezut cu Vulpița și Viorel la Blăgești! Cei doi, agresivi la vederea camerelor

Veronica și Viorel Stegaru sunt urmăriți de celebritate la orice pas. Fostele vedete de la Antena 1 au fost surprinși în ipostaze de neimaginat. 

 

Vulpița și Viorel, agresivi din căruță

 

 

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița după aparițiile din cadrul emisiunii ,,Acces Direct”, a fost surprinsă, alături de soțul ei, Viorel Stegaru, în satul Blăgești, Vaslui, înapoi acasă. Fostele vedete Antena 1 au fost filmate îîn căruță, de două persoane diferite.

Cei doi au avut o reacție agresivă la vederea camerelor de filmat. Unul dintre tinerii care i-a filmat, a postat pe contul său de TikTok un video cu Vulpița și Viorel. Fostele vedete Antena 1 purtau haine ponosite și nu păreau încântați de postaza în care au fost surprinși. Cei doi mergeau, cel mai probabil, la muncă. Vulpița a încercat să se ascundă, punându-și mâinile pe față, în timp ce Viorel, după ce a realizat că este filmat, a devenit agresiv.

Într-un alt filmuleț postat tot pe Tik Tok, Viorel apare ca fiind agitat. Unul dintre tinerii care filmează, terce pe lângă ce doi cu mașina și îl roagă pe soțul Vulpiței să facă o poză cu el. Viorel se apleacă în căruță li caută, cel mai probabil, ceva cu cae să îi lovească pe cei di tineri. Nu este singura dată când Viorel este violent la adresa oamenilor. În repetate rânduri, fosta vedetă a Antenei a sărit la bătaie asupra jurnaliștilor care voiau să îi filmeze casa.

De ce au plecat vedetele de la ,,Acces Direct”

 

Fostele vedete ale Antenei, Veronica Stegaru și Viorel Stegaru au fost prezenți aproape zinic pe micile ecrane nu mai puțin de 9 luni, timp în care au strâns milioane de vizualizări și pe rețelele de socializare.

După mult timp în care cei doi și-au prezentat pe micile ecrane relația de dragoste tumultuoasă, telenovela Vulpița și Viorel a luat sfârșit. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii acestora, care se amuzau copios pe seama poveștii lor de dragoste, în care au fost implicate și mai multe personaje celebre.

Anunțul plecării celor doi soți dn Blăgești a fost făcut chiar de Mirela Vaida în cadrul emisiunii ,,Acces Direct”, pe care o prezintă. Cei doi nu au mai apărut pe micile ecrane, dar sunt activi pe rețelele de socializare în fecare zi, acolo unde își continuă povestea de dragoste. Motivul plecării celor doi pare să fie altfel decât cel prezentat de Mirela Vaida.

Deși au rămas fără cele două personaje care au dus Antenei cea mai mare audiență de până acum, conducerea postului de televiziune a afirmat că cei doi soți au plecat de bunăvoie. Acesta a fost și mesajul prezentatoarei Mirela Vaida. ,,Iar eu mă bucur tare mult că au plecat… Nu, chiar au plecat! O să vedeţi, poate o să mai posteze şi o să vă ţină la curent. S-au dus de bunăvoie”, a spus Mirela Vaida.

Prezentatoarea ar fi ascuns motivul real al plecării celor doi, și anume, o petiție semnată de 4.000 de oameni, care solicită încheierea serialului Vulpița.

Etichete: