Redactia.ro
Home » TV » Ce au făcut Vulpița și Viorel chiar înainte de a fi depistați cu noul coronavirus. Asta schimbă tot

Ce au făcut Vulpița și Viorel chiar înainte de a fi depistați cu noul coronavirus. Asta schimbă tot

Viorel si Veronica Stegaru

Veronica și Viorel Stegaru au fost infectați cu noul coronavirus în urmă cu patru zile. Joi, 23 iulie Mirela Vaida a anunțat că nu va mai prezenta live emisiunea Acces Direct din cauza că Doina, reporterul emisiunii și cei doi soți au contactat virusul.

Vulpița și Viorel infectați cu COVID-19

Publicul a fost șocat după ce Antena 1 a anunțat că Viorel și Veronica Stegaru și Doina, reporter la Acces Direct au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida a confirmat joi, 23 iulie că cei trei au coronavirus. Vedeta și-a făcut și ea testul Covid-19, care ulterior a ieșit negativ, acum așteptând rezultatele testelor finale pentru a fi sigură că totul este în regulă.

Chemăm firmele de specialitate care să facă o dezinfecție. Noi am întocmit o listă cu toți cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare și vor fi testați. Vreau să spun că deși eu nu am intrat în contact direct cu ei mi-am făcut testul rapid, care a ieșit negativ. Acum aștept și testul celălalt”, a declarat Mirela Vaida.

Unde au fost Vulpița și Viorel înainte de a afla că au coronavirus

În urmă cu câteva zile să afle că sunt infectați cu coronavirus, Viorel și Veronica au mers împreună cu echipa Acces Direct la munte, reporterul Radu Rotaru postând un videoclip pe Youtube din acea zi.

De asemenea, Veronica a fost înainte cu câteva zile în vizită la părinții săi, la Blăgești, în județul Vaslui, iar la întoarcere aceasta nu a prezentat niciun simptom.

Deși ambii soți nu au avut niciun simptom, producătorii emisiunii au decis să le facă testul pentru Covid-19, care ulterior a ieșit pozitiv.

Antena 1 a postat un comunicat de presă oficial în care menționa faptul că cei doi invitați de la Acces Direct au fost testați pozitiv cu coronavirus. Echipa a precizat că au fost luate măsurile impuse de lege pentru stoparea virusului, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în weekend.

În acest moment, Vulpița și Viorel se află în carantină pentru o perioadă de 14 zile, după care vor face testul final pentru a afla dacă s-au vindecat sau nu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: