Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat! Cu cât era plătită Vulpița și de ce a fost dată afară de la „Acces Direct”

S-a aflat! Cu cât era plătită Vulpița și de ce a fost dată afară de la „Acces Direct”

vulpita viorel blăgesti

Epopeea Vulpița a ajuns la sfârșit. Tânăra nu a mai fost prezentă în platoul emisiunii „Acces Direct” pentru că a fost dată afară. Cine a decis înlăturarea ei și unde este acum Veronica Stegaru?

Veronica s-a întors la Blăgești după 6 luni de „Acces Direct”

După șase luni în care a atras postului de televiziune Antena 1 record de telespectatori, dar și cele mai mari amenzi din istoria televiziunii în România, Vulpița a încetat colaborarea cu emisiunea „Acces Direct”. Tânăra s-a întors la Blăgești, în casa părintească. Cea care ar fi avut un cuvânt greu de spus ar fi fost tocmai prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, care s-ar fi săturat de comportamentul de „divă” al tinerei de la Blăgești.

Chiar în cea mai recentă ediție a emisiunii, Mirela Vaida s-a arătat dezamăgită de atitudinea tinerei, spunând că aceasta continuă să mintă și să-i manipuleze pe cei din jurul ei. „Se poate și fără Vulpița. Îi sună pe toți din redacție de aseară. Pe toți ne minte că a fost violată, bătută. Face ea ce face și are această putere de manipulare. Ea când plânge, plânge pe bune. Asta este ea, nu știe ce vrea!”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii de miercuri.
“Se încheie șase luni din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic. Fă ce vrei, s-a ales praful de tot. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei”, a mai spus Mirela Vaida.

De ce a fost dată afară Vulpița? Câți bani a încasat

Problemele ar fi început să apară odată cu instalarea cu drepturi depline ale celor doi în emisiunea „Acces Direct”. Pesemne, faptul că erau tratați ca niște vedete i-a făcut pe cei doi să-și reconsidere… talentele. Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel. Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale.

Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor”, a mărturisit o sursă de încredere pentru Impact.ro.

Cât despre „salariul” celor doi, surse din interiorul trustului au declarat că Viorel și Vulpița primeau 2.000 de euro lunar, dar și că aveau la dispoziție un apartament, mașină cu șofer și cumpărăturile achitate în avans. Pare-se, cei doi nu cheltuiau mai mult de 100 de euro lunar, ceea ce le permitea să strângă destui bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini