Redactia.ro
Home » Știri » Vulpița, acuzată că nu e însărcinată cu Viorel Stegaru. Cine este, de fapt, tatăl copilului din pântece

Vulpița, acuzată că nu e însărcinată cu Viorel Stegaru. Cine este, de fapt, tatăl copilului din pântece

În urmă cu puțin timp, Veronica și Viorel Stegaru, vedetele de la ”Acces Direct”, au anunțat că vor fi din nou părinți. Vulpița este, însă, acuzată de socrii că nu este însărcinată cu Viorel. 

 

Vulpița acuzată că nu Viorel estet tatăl copilului

 

Vulpița nu are deloc liniște. Veronica Stegaru este acuzată de socrii că nu Viorel ar fi tatăl celui de-al doilea copil. Ilinca și Dumitru stegaru, părinții lui Viorel, își acuză nora că nu este însărcinată cu Viorel. Vecinii familiei Stegaru au mărturisit că cei doi nu o suportă deloc pe Vulpița și nu o acceptă.

După cele 8 luni petrecute în platoul emisiunii de la Antena 1, viața celor doi continuă să fie una plină de întâmplări care mai de care mai ciudate.

Cu câteva zile în urmă, soții Steagru au anunțat că au fugit de acasă, din satul natal Blăgești. Familia lui Viorel nu le face viața ușoară celor doi soți. Părinții lui Viorel sunt convinși că nora lor nu este fată cuminte și că nu este însărcinată cu Viorel.

În cadrul emisiunii, Vulpița și Viorel vor spune care este motivul plecării din Blăgești. Vecinii sunt de părere că cei doi ar fi vrut să fugă de munca la care sunt puși în casa părinților lui Viorel.

,,La țară este de muncã. Au cal, găini, trebuie să rânești, să muncești la câmp, să aduni ce-ai semănat, să mături, sã speli. Dar ei nu au muncit niciodatã serios, că nu le e în fire. Apoi, tanti Ilinca nu prea îi zicea Veronicăi nimic, dar nenea Mitrel (tatăl lui Viorel, n.r.) nu o suferea deloc. Față de noi, acum vreo săptămână, nenea Mitrel o făcea pe Veronica în toate felurile. Spunea cã numai la băieti îi stă capul, în rest, la nimic nu se pricepe. Ei au vãzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niste băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul deloc. Are și dreptate”, au spus vecinii părinților lui Viorel.

 

 

Veronica și Viorel revin pe TV

 

Anunțul întoarcerii pe micile ecrane a fost făcut de Viorel pe pagina sa de socializare. Acesta a confirmat faptul că au fugit de acasă. Telespectatorii îi vor putea urmări din noi pe cei doi soți de luni  la Acces Direct. ”Da dragi noștri. Este adevărat că am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a scris Viorel pe contul personal de Instagram.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: